Lærling hos Volvo. Foto.

Program for lærlinger

Vi ønsker å tilby deg som skoleelev en mulighet til å fullføre skolegangen i samarbeid med et selskap i besittelse av et verdenskjent merkenavn. 

Volvo Trucks er involvert i et to-årig program for lærlinger innen mekanikerfeltet. Dette gir deg en unik mulighet til å læres opp av en profesjonell aktør, knytte viktige kontakter i bransjen og øke muligheten for en jobb i Volvo etter endt lærlingperiode.

Lærlingeprogrammet går over 4 perioder, hvor lønnstrinn og emner varierer mellom hver periode. Hver lærling vil få en  fadder, hvor vedkommende skal hjelpe med oppfølging og støtte til eleven. Etter at lærlingperioden er fullført, vil lærlingen ha ett år til å fullføre sitt fagbrev for bedriften, og vil etter dette få tittelen fagarbeider.

En lærlingeplass hos en av Volvo Trucks sine forhandlere gir deg en unik mulighet for solid opplæring, hvor du vil få god oppfølging og støtte, samtidig som du vil få muligheten til å prøve deg i jobbsammenheng i et dynamisk og hyggelig arbeidsmiljø.

Du vil få anledning til å prøve deg som mekaniker, da vi i Volvo er opptatt av at lærlinger skal få prøve seg på ulike kjøretøy og deler i praksis, i stedet for å lære det meste gjennom å observere fagarbeiderne.

En lærlingeplass hos en av Volvo Trucks sine forhandlere gir deg betydelige muligheter for å oppnå solid kompetanse samt mange fremtidige yrkesmuligheter!

Resultatet er opp til deg selv!