Volvo Blue-kontrakt

Volvo Blue-kontrakt sikrer din nattesøvn

Med en Volvo Blue-kontrakt blir alt forebyggende vedlikehold tatt hånd om, og lastebilene dine får en definert serviceplan. Dette forbedrer driftstiden og bidrar til mer lønnsom drift av virksomheten.

Planlagte driftsavbrudd

Planlagte driftsavbrudd betyr økt driftstid

Vi planlegger alle servicer og reparasjoner sammen med deg. Dette sikrer at lastebilen leverer når du ønsker det, slik at du kan holde løftene overfor kunden og drive virksomheten mer effektivt.

Vi har de beste mekanikerne

Vi har de beste mekanikerne

For å garantere at en lastebil alltid er i god stand bruker vi utelukkende godkjente mekanikere med oppdatert kunnskap om den siste teknologien, inkludert den komplekse elektronikken. De bruker kun Volvo Originaldeler og har tilgang til alt spesialverktøy og alle deler som er nødvendig for å kunne gjøre jobben problemfritt og raskt.

Service på riktig tidspunkt

Vi utfører alltid service til riktig tid

Kjøretøyet ditt vil alltid være i god stand takket være en serviceplan med definerte datoer. Vi ringer deg for å utføre service og de operasjonene som er nødvendige for å sikre lastebilens driftstid og funksjon. Vi jobber selvfølgelig når du har fri, slik at det ikke går ut over driften – og vi er tilgjengelige døgnet rundt hvis noe uventet inntreffer.

Spar tid, arbeid og penger

Spar tid, arbeid og penger

Tidsplanleggingen og innholdet i kontrakten skreddersys etter dine behov, noe som reduserer tiden og arbeidet du bruker på servicerelaterte forhold. Med oversikt over alle vedlikeholds- og servicekostnader på forhånd får du i tillegg bedre kontroll på kostnadene. Den totale eierkostnaden reduseres også, siden lastebilen kjører problemfritt med færre ikke-planlagte driftsavbrudd.

Trenger du råd om hvilken servicekontrakt som er best for deg? Kontakt din lokale Volvo Trucks-forhandler.