Volvo Silver-kontrakt

Med Volvo Silver-kontrakt unngår du dyre overraskelser

Volvo Silver-kontrakten sørger for alt forebyggende vedlikehold, hver lastebil får sin serviceplan, og alle drivlinjereparasjoner er inkludert. Du kan dermed drive virksomheten din uten uvelkomne og høye reparasjonskostnader.

Drivlinjen er inkludert

Du trenger ikke bekymre deg – drivlinjen er inkludert

Med en Volvo Silver-kontrakt kan du slappe av. Drivlinjedeler og -reparasjoner er inkludert – du unngår dermed situasjoner som normalt viser seg å bli svært kostbare.

De beste mekanikerne

Vi bruker utelukkende de beste mekanikerne

For å garantere at en lastebil alltid er i topp stand bruker vi utelukkende godkjente mekanikere med oppdatert kunnskap om den siste teknologien, inkludert den komplekse elektronikken. De bruker kun Volvo Originaldeler og har tilgang til alt spesialverktøy og alle deler som er nødvendig for å kunne gjøre jobben problemfritt og raskt.

Service på riktig tidspunkt

Vi utfører alltid service til riktig tid

Kjøretøyet ditt vil alltid være i god stand takket være en serviceplan med definerte datoer. Vi ringer deg for å utføre service og de operasjonene som er nødvendige for å sikre lastebilens driftstid og funksjon. Vi jobber selvfølgelig når du har fri, slik at det ikke går ut over driften – og vi er tilgjengelige døgnet rundt hvis noe uventet inntreffer.

Vi sørger for at lastebilen er i topp stand

Vi sørger for at lastebilen er i topp stand

Alle servicer og reparasjoner tilpasses din forretningsdrift. Når driftsavbrudd planlegges, er lastebilen driftsklar når du trenger den. Du kan dermed holde avtalene dine og fokusere på å utvikle en mer lønnsom virksomhet.

Spar tid, arbeid og penger

Spar tid, arbeid og penger

Både tidsplanleggingen og innholdet i kontrakten skreddersys etter dine behov. Du bruker dermed mindre tid og krefter på servicerelaterte forhold. Med oversikt over alle kostnader knyttet til vedlikehold, service og drivlinjereparasjoner får du i tillegg bedre kontroll. Den totale eierkostnaden reduseres også, siden lastebilen kjører problemfritt og med færre driftsavbrudd.

Trenger du råd om hvilken servicekontrakt som er best for deg? Kontakt din lokale Volvo Trucks-forhandler.