Volvo Gold-kontrakt

Volvo Gold-kontrakt gir virksomheten din den ekstra fordelen

Med en Volvo Gold-kontrakt har du garantert optimal driftstid, og siden forebyggende vedlikehold og lastebilreparasjoner er inkludert, har du fullstendig kontroll over kostnadene. Dette gir et bekymringsfritt eierskap og frigjør all den tiden du trenger for å kunne fokusere på å få mest mulig ut av virksomheten din.

Garantert 100 % driftstid

Volvo FH og FM – garantert 100 % driftstid

Volvo FH og Volvo FM er garantert 100 % driftstid – takket være kombinasjonen av avansert lastebilteknologi og ferdighetene til Volvos mekanikere og det omfattende forhandlernettverket vårt. Hvis lastebilen hindrer deg i forretningsdriften gir vi deg økonomisk kompensasjon for stillstanden.
Les mer

Maksimal tilgjengelighet

Volvo FE og FL – maksimal tilgjengelighet

I våre nye Volvo FE- og Volvo FL-lastebiler er alle nødvendige systemer koblet eksternt til Volvo. På den måten kan vi identifisere og håndtere mindre problemer før de vokser seg større. Fordelen for deg: Maksimal kjøretøytilgjengelighet og muligheten til å tilby mer effektive transporttjenester.
Les mer

Kun de beste mekanikerne er gode nok

Kun de beste mekanikerne er gode nok

Alle mekanikerne våre er godkjente og kan alt om den siste teknologien, inkludert den komplekse elektronikken. De bruker kun Volvo Originaldeler, de kjenner lastebilenes nøyaktige spesifikasjoner og har tilgang til alt spesialverktøy og alle deler som er nødvendig for å kunne gjøre en grundig og rask jobb.

Service på riktig tidspunkt

Vi utfører alltid service til riktig tid

Kjøretøyet ditt er knyttet til en individuell plan for service og forebyggende vedlikehold med definerte datoer. Vi ringer deg for å utføre service og de operasjonene som er nødvendige for å sikre lastebilens driftstid og funksjon. Vi jobber selvfølgelig når du har fri, slik at det ikke går ut over driften – og vi er tilgjengelige døgnet rundt hvis noe uventet inntreffer.

Alt er inkludert

Slapp av – alt er inkludert

Med en Volvo Gold-kontrakt er alt vedlikehold og alle lastebilreparasjoner inkludert i hele kontraktens løpetid. Du får ingen uventede kostnader, og du trenger ikke bekymre deg for uheldige driftsavbrudd eller dyre havari.

En bedre hverdag

En bedre hverdag – og styrket virksomhet

Det er enkelt å eie en lastebil med en Volvo Gold-kontrakt. Du trenger ikke bruke tid på servicerelaterte forhold, og du har eksakt oversikt over de månedelige kostnader. Dette gjør hverdagen enklere og gir deg lavere totale eierkostnader. Som en bonus blir også lastebilens restverdi mye høyere.

Trenger du råd om hvilken servicekontrakt som er best for deg? Kontakt din lokale Volvo Trucks-forhandler.