Gjør flåten din mer effektiv

Gjør flåten din mer effektiv

Det har aldri vært enklere å holde oversikt over lastebilene dine. De detaljerte kartene, som drives av GoogleMaps, gir deg full kontroll over virksomheten din. Sjåfør- og kjøretøydata kan vises direkte på kartet for øyeblikkelig informasjon om en levering. Det at du vet nøyaktig hvor lasten er vil dessuten tjene både deg og kundene dine.

Posisjoner i sanntid

Posisjoner i sanntid

Konstante oppdateringer om lastebilens fart, sjåførstatus, forventet ankomsttid og mer gjør det mulig for transportplanleggeren – og dermed også kunden – å ha fullstendig kontroll til enhver tid. For oppfølging av valgte ruter er det enkelt å tilbakespore lastebilenes posisjon på kartet.

Skaff nye oppdrag

Skaff nye oppdrag

Stedsinformasjon i sanntid kan også fortelle deg hvilken lastebil som passer best til et nytt oppdrag. Når du trykker på en knapp, viser Dynafleet automatisk kjøretøyene som befinner seg nærmest hentestedet. Samtidig angir systemet også hvilke sjåfører som rekker å kjøre til leveringsstedet innenfor sitt jobbskift – og hvilke som ikke gjør det.

Korrekt informasjon når du trenger det

Korrekt informasjon når du trenger det

Leter du etter rett inngangskode eller en bekreftelse på en levering med kort tidsfrist? Ved å sette opp såkalte geografiske gjerder er det mulig å levere viktig og tidsbesparende informasjon idet en lastebil kommer til eller forlater et bestemt geografisk område. Informasjonen kan vises på kontoret, i førerhuset eller begge deler.

Posisjonering - høydepunkter:
  • Viser den nøyaktige posisjonen til lastebilen helt ned på gatenivå
  • Gir informasjon om tider, sjåfører, hastighet, last og kjøretøytype
  • Viser automatisk hvilke av lastebilene som passer best når det kommer inn et nytt oppdrag
  • Leverer viktig informasjon når lastebilen kjører inn på et bestemt geografisk område, f.eks. en terminal
  • Gjør det enklere å planlegge ruter og finne den raskeste veien frem til målet
  • Navigasjonspunkter i Dynafleet Online kan sendes til navigasjonssystemet i lastebilen
  • Du kan la kundene spore transporten på egen hånd via en spesifikk Dynafleet-pålogging