Spar opptil 5 prosent drivstoff. Og fortsett med det.

Spar opptil 5 prosent drivstoff. Og fortsett med det.

Det er enkelt å redusere drivstofforbruket. Det er vanskeligere å holde det nede over tid. Med Fuel Advice-tjenesten får du hjelp av en personlig veileder til å kutte forbruket med opptil 5 prosent. Regelmessig oppfølging og profesjonell veiledning gjør at det forblir slik.

Slutt på rapportanalyser

Slutt på rapportanalyser

Du får din egen personlige drivstoffveileder som hjelper deg å oppnå bærekraftige besparelser. Veilederen din sparer tid ved å analysere sjåførenes kjøreteknikker og gi konkrete tips om hvilke områder det må fokuseres på for å forbedre sjåføratferden og generere bærekraftige besparelser. Du mottar regelmessig råd på e-post, noe som hjelper deg å ta de rette avgjørelsene til rett tid.

Hjelper deg å spare drivstoff

Hjelper deg å spare drivstoff

Du mottar flåte- og gruppeoversikter så vel som detaljer om individuelle sjåførers ytelse. I tillegg til å identifisere områder der det trengs forbedringer, svarer drivstoffveilederen gjerne på dine spørsmål om sparing av drivstoff.

Mange typer veiledning

Mange typer veiledning

I tillegg til din egen drivstoffveileder får du støtte av Verktøykassen når du skal etablere en enkel arbeidsmåte og følge opp fremdriften. Den gir deg også den siste forskningen på drivstoffsparing, endringsstyring og motivasjon. Har du spørsmål? Med Fuel Advice-kundestøtte er svaret aldri langt unna.

Hvor mye kan jeg spare?

Hvor mye kan jeg spare?

En lastebil som kjører 140 000 km pr. år kan kutte drivstoffkostnadene med 20 000 kroner med hjelp fra Fuel Advice. Med et månedlig tjenestegebyr på 150 kroner pr. lastebil skjønner du at dette er vel anvendte penger.

Enkelt å komme i gang

Enkelt å komme i gang

Begynn med et besøk hos din lokale forhandler. Hvis du har Dynafleet – Volvo Trucks' flåtestyringssystem – ferdig installert, er du klar. Hvis ikke, kan vi hjelpe deg å ettermontere systemet i en hvilken som helst lastebilmodell.