Volvo FE Hybrid

Nøkkelen er drivstoffeffektivitet

Drivstofforbruket i Volvo FE Hybrid er den faktoren som definitivt har størst betydning for miljøpåvirkningen. Ved å velge Volvo FE Hybrid som din nye lastebil er du heldigvis allerede på vei til å begrense dieselforbruket til et minimum.


Reduser drivstofforbruket med opptil en tredjedel

Reduser drivstofforbruket med opptil en tredjedel

Den parallelle hybridteknologien i Volvo FE Hybrid gjør at drivstofforbruket kan reduseres med opptil 30 % (inkludert elektrisk karosseri) i en renovasjonsbil og med 15–20 % i en distribusjonslastebil. Dette er gode nyheter for miljøet og viser at du tar miljøansvar.

Større omtanke for miljøet og lommeboken

Større omtanke for miljøet og lommeboken

Regelmessig service er en viktig faktor for å holde drivstofforbruket nede. Ved å få kontrollert lastebilen med jevne mellomrom kan du sikre at den alltid er perfekt innstilt med tanke på lavest mulig drivstofforbruk. Volvo Gold-servicekontrakt er inkludert i Volvo FE Hybrid-tilbudet. Kontrakten gir deg full kontroll over alle servicekostnader, og eliminerer uventede utgifter.

Tank opp med omtanke

Tank opp med omtanke

Én måte å komme til bunns i CO2-utslippene på, er å ta et bevisst valg når du fyller på drivstoff. Diagrammet til høyre viser hvordan de tilgjengelige drivstofftypene for Volvo FE Hybrid påvirker eksosen.