Volvo FM

Volvo FM er intet mindre enn det beste innen regionaltransport og langtransport.
 

Vogntogvekt
Opptil 100 tonn


Motorer

D11C: 330, 370, 410, 450 hk
D13C: 380, 420, 460, 500 hk

Førerhus 
Kort førerhus, langt førerhus, langt lavt førerhus, Globetrotter, Globetrotter XL, mannskapsførerhus

Volvo FM
Designet for
veien

Volvo FM Classic

Volvo FM er blitt beskrevet som "effektivitetens kunst" – og det med rette. Bortsett fra at motoren er drivstoffeffektiv er komforten i førerhuset så god at sjåføren kan konsentrere seg helt og fullt om det å kjøre lastebilen – og det medfører effektiv kjøring. Det komfortable førerhusmiljøet, drivlinjen og I-Shift-girkassen samarbeider om å gi en god kjøreopplevelse. Dette er en lastebil som virkelig kan gjøre alle jobber. Volvo FM er effektiv og den anbefales til regionaltransport og langtransport.

Volvo FM D13C

Velg kraften selv

Volvo FM leveres med to motorer: D11C og D13C. Begge er kraftige og leveres med den nyeste teknologien, fire ventiler per sylinder og elektronisk styrte enhetsinjektorer. D11C fokuserer på drivstoffeffektivitet og kjørbarhet, mens D13C er en kraftmaskin som kan bære tung last.

girkasse

Øk kraften med girkassen som passer deg best

Med Volvo FM kan du velge mellom manuell girkasse, den automatiske Powertronic-girkassen eller I-Shift. Den sistnevnte vil endre kjørestilen din. Takket være intelligent programvare skifter I-Shift alltid til riktig gir i alle situasjoner, noe som fører til forbedret kjørbarhet så vel som lavere drivstofforbruk.

 

 

En behagelig arbeidsplass

En behagelig arbeidsplass

Volvo FM er ikke bare en glede å eie. Den er også en nytelse å kjøre. Ikke minst takket være det utrolig komfortable førerhuset. Vi tilbyr en rekke førerhus – opp til et Globetrotter XL-førerhus hvis du velger Volvo FM 11 – og alle er designet for å gi utmerket komfort og la deg glemme alt annet enn selve kjøringen.

Kjøpe en Volvo FM – Hvordan og hvorfor

Finn en forhandler

Interessert i å kjøpe en Volvo FM? Det er lettest å finne den beste transportløsningen ved å møte noen som vet alt om prosessen med å kjøpe og eie en Volvo-lastebil. Sammen ferdigstiller dere spesifikasjonene og finner den beste finansieringsavtalen i tillegg til passende serviceavtaler til når lastebilen din er på veien.

Volvo FM kan ha følgende konfigurasjoner

Førerhus Motorer Girkasser Bakaksler
Volvo FM-førerhus Volvo FM-motorer Volvo FM-girkasser Volvo FM-bakaksler
Kort førerhus
Lavt, langt førerhus
Langt førerhus
Globetrotter
Globetrotter XL
Mannskapsførerhus
D11C (330, 370, 410 eller 450 hk)
D13C (380, 420, 460 eller 500 hk)
I-Shift
Manuell girkasse
Enkelreduksjon
(GCW-godkjenning: 44–70 tonn)

Navreduksjon
(GCW-godkjenning: 70–100 tonn)