Volvo FH
NR 1 på
langtransport

Volvo FH Classic

Langtransportens verden innebærer en rekke forskjellige ytelseskrav. Volvo FH tilbyr en verdensledende drivlinje, sikkerhet og komfort, og den er bygget for å oppfylle disse kravene. Volvo FH vil gi deg utmerkede kjøreegenskaper, mil etter mil. Den er en drivstoffeffektiv lastebil som godt takler krevende langtransportarbeid – og som samtidig er rask og lønnsom. Den passer også godt til anleggskjøring.
Volvo FH D13C

Nyt kraften

Den nye drivlinjen til Volvo FH – en D13C-motor kombinert med I-Shift-girkasse – leverer masser av kraft og kan potensielt redusere drivstofforbruket med opptil tre prosent sammenlignet med modellens forgjenger. Den leveres også i en EEV-sertifisert versjon.Sikkerhetspakke

Sikkerheten først

En Volvo-lastebil skal være så trygg som mulig å kjøre, og Volvo FH er intet unntak. Rullebelter med sensorer overvåker plutselige bevegelser, og en SRS-kollisjonspute kan spesifiseres på sjåførsiden. Det finnes også nok av assistentsystemer å velge mellom, alle designet for å minimere risikoen for trafikkulykker.Komfort

Businessklasse for lastebilsjåfører

Uansett hvilket førerhus du velger fra FH-serien, vil du få en arbeidsplass utformet for maksimal komfort. Når det er sagt: Ta en kikk på det nye Globetrotter XL-førerhuset. Som navnet antyder er den stor på alle måter: Ståhøyde, innvendig rom, overnattingsmulighet ... det meste.

Kjøpe en Volvo FH – Hvordan og hvorfor

Finn en forhandler

Interessert i å kjøpe en Volvo FH? Det er lettest å finne den beste transportløsningen ved å møte noen som vet alt om prosessen med å kjøpe og eie en Volvo-lastebil. Sammen ferdigstiller dere spesifikasjonene og finner den beste finansieringsavtalen i tillegg til passende serviceavtaler til når lastebilen din er på veien.

Volvo FH kan ha konfigurasjoner

Førerhus Motorer Girkasser Bakaksler
Volvo FH-førerhus Volvo FH-motorer Volvo FH-girkasser Volvo FH-bakaksler
Kort førerhus
Langt førerhus
Globetrotter
Globetrotter XL
D13C (420, 460, 500 eller 540 hk)
I-Shift
Manuell girkasse
Powertronic (automatisk)
Enkelreduksjon
(GCW-godkjenning: 44–70 tonn)

Navreduksjon (GCW-godkjenning: 70–100 tonn)