Volvo FH16
Tung last i høy hastighet

Volvo FH16 Classic

Hvor skal vi begynne når det gjelder FH16? La oss si det på denne måten: FH16 750 er kulminasjonen av alt vi vet om lastebiler – og litt til. De fleste snakker ivrig om tallet 750. Selv om det er av betydning, vil vi få understreke hva det virkelig innebærer: 3 550 Nm dreiemoment. Der har du et tall du kan svimle av. 90 prosent av dreiemomentet er tilgjengelig innen sekunder, og den er svær nok til å gi deg opplevelsen av ubegrenset økning. Drivlinjen til Volvo FH16 750 er den ultimate løsning for tungtransport, anleggsarbeid og langtransport. Den er også en lastebil designet for å tilby den ultimate kjøreopplevelse.

Volvo FH16 D16-motoren

En fantastisk drivlinje

Med D16-motoren på 750 hk får du kreftene du har drømt om og massivt dreiemoment når du trenger det mest. Til tross for denne imponerende effekten kan du alltid være viss på enestående drivstoffeffektivitet. D16-motoren leveres også i en EEV-sertifisert versjon.  Den ultimate kjøreopplevelsen

Den ultimate kjøreopplevelsen

Vi har ikke spart på noe når det gjelder kvalitet og standard på FH16. Alt er rett og slett litt bedre på denne lastebilen – på innsiden og utsiden. Den er konstruert for ekstreme forhold og trives aller best med å trekke tung last i åslendt terreng. Det burde du også være.Sikkerheten først

Sikkerheten først

En Volvo-lastebil skal være så trygg som mulig å kjøre, og Volvo FH 16 er intet unntak. Rullebelter med sensorer overvåker plutselige bevegelser, og en SRS-kollisjonspute kan spesifiseres på sjåførsiden. Det finnes også nok av assistentsystemer å velge mellom, alle designet for å minimere risikoen for trafikkulykker.

Kjøpe en Volvo FH16 – Hvordan og hvorfor

Finn en forhandler

Interessert i å kjøpe en Volvo FH16? Det er lettest å finne den beste transportløsningen ved å møte noen som vet alt om prosessen med å kjøpe og eie en Volvo-lastebil. Sammen ferdigstiller dere spesifikasjonene og finner den beste finansieringsavtalen i tillegg til passende serviceavtaler til når lastebilen din er på veien.

Volvo FH16 kan ha følgende konfigurasjoner

Førerhus Motorer Girkasser Bakaksler
Volvo FH16-førerhus Volvo FH16-motorer Volvo FH16-girkasser Bakaksler for Volvo FH16
Langt førerhus
Globetrotter
Globetrotter XL
D16G (540, 600, 700 eller 750 hk)
I-Shift
Manuell girkasse
Enkelreduksjon
(GCW-godkjenning: 44–70 tonn)

Navreduksjon
(GCW-godkjenning: 70–100/180 tonn)