Volvo FE
Profesjonell
som deg

Volvo FE Classic

Volvo FE er en allsidig lastebil til bybruk. Volvo FE kan takle mer eller mindre alle jobber du gir den, men vi anbefaler den spesielt til regionaltransport, renovasjon, transport av kjøle- eller frysevarer, tank- og bulktransport og lett anleggskjøring.
Volvo D7F-motor

En motor du kan stole på

Volvo FE er utstyrt med Volvo D7F, en svært fleksibel motor med høyt dreiemoment, common rail-motor som reagerer hurtig og slagvolum på 7,2 liter. Den reagerer øyeblikkelig på gasspådrag, noe som betyr at du raskt når marsjhastighet og har god trekkraft på høye gir også i bratte bakker.

Volvo FE

Utrolig allsidig

Volvo FE er tilgjengelig både som trekkvogn og jevnlastbil for kjøretøyvekter fra 18 til 26 tonn, og chassisutvalget er bredt. Tre chassishøyder, to rammehøyder, to rammetykkelser og flere kombinasjoner av fjæringssystemer betyr at du får et chassis som er skreddersydd for dine spesifikke behov.

Førersetet i Volvo FE

Behagelig, stilig og komfortabelt

Volvo FE-førerhusene er utformet slik at du skal kunne fokusere på kjøringen. Stolene er justerbare, sikten er meget god og instrumentpanelet er tydelig og oversiktlig. Innsteget er også designet for å gjøre det enkelt å bevege seg inn og ut av førerhuset.

 

Kjøpe en Volvo FE – Hvordan og hvorfor

Finn en forhandler

Interessert i å kjøpe en Volvo FE? Det er lettest å finne den beste transportløsningen ved å møte noen som vet alt om prosessen med å kjøpe og eie en Volvo-lastebil. Sammen ferdigstiller dere spesifikasjonene og finner den beste finansieringsavtalen i tillegg til passende serviceavtaler til når lastebilen din er på veien.

Volvo FE kan ha følgende konfigurasjoner

Førerhus Motorer Girkasser  Bakaksler
Volvo FE-førerhus Volvo FE-motorer Volvo FE-girkasser Volvo FE-bakaksler
Kort førerhus

Komfortførerhus

Langt førerhus

Laventré førerhus (LEC)
D7F (240, 260, 300 eller 340 hk)
Manuell girkasse

Automatisert girkasse
Enkelreduksjon

(GCW-godkjenning: 25–32,5 tonn)Navreduksjon

(GCW-godkjenning: 44 tonn)