Volvo FMX

Volvo FMX er et sant beist, konstruert og bygget for de tøffeste forholdene lastebiler kan stilles overfor. Og litt til.
 
Total kjøretøyvekt
Opptil 100 tonn

Motorer
D11C: 330, 370, 410, 450 hk
D13C: 380, 420, 460, 500 hk
 
Førerhus
Kort førerhus, langt førerhus, Globetrotter, mannskapsførerhus
Volvo FMX
En Volvo som ikke
er redd for å bli møkkete

Volvo FMX Classic

Alt ved Volvo FMX sier "tung drift". Den er spesielt designet for tungt anleggsarbeid, f.eks. i dagbrudd og gruver, og den hører hjemme der andre lastebiler ikke våger å kjøre eller simpelthen ikke kan kjøre. Det er ingenting fancy ved denne lastebilen, men den er likevel fullastet med detaljer. Fra trekkbjelken foran som tåler 25 tonn til drivlinjen og den drivstoffeffektive I-Shift-girkassen og videre til frontlyktene som er enkle å erstatte og gitterbeskyttet (valgfritt) er denne lastebilen konstruert for å takle de verste forhold på daglig basis. Seks sylindre som yter opptil 500 hk gir deg mer enn nok kraft. Vi anbefaler den til de hardeste, råeste arbeidsforholdene der bare de sterkeste overlever.

aksel

Aksler til alle formål

Tung last. Krevende terreng. Anleggsarbeid krever mye av aksler og boggier. Volvo FMX leveres med en omfattende rekke akselkonfigurasjoner som gjør det lett å skreddersy lastebilen til selv de tyngste transportoppgavene. Alt sammen for at du aldri skal bli sittende fast i gjørma.

 

chassis

Et chassis du kan stole på

Chassiset på Volvo FMX er konstruert for ekstreme forhold. De U-formede sidebjelkene og tverrbjelkene gir maksimal styrke ved lav vekt, mens boggiens V-stag og reaksjonsstang er dimensjonert til å tåle betydelige krefter.

 

ekstrautstyr

FMX – ekstra av alt

For å gjøre din Volvo FMX enda mer spesiell kan du tilpasse den med alt fra oppvarmede sidespeil til et lydanlegg av høy kvalitet med mulighet for å koble til mp3-spiller. Du finner noen av de beste alternativene i fem pakker for Volvo FMX: Kjøring, Sikt, Lydanlegg, Personlig sikkerhet og Terreng FMX.

 

Kjøpe en Volvo FMX – Hvordan og hvorfor

Finn en forhandler

Interessert i å kjøpe en Volvo FMX? Det er lettest å finne den beste transportløsningen ved å møte noen som vet alt om prosessen med å kjøpe og eie en Volvo-lastebil. Sammen ferdigstiller dere spesifikasjonene og finner den beste finansieringsavtalen i tillegg til passende serviceavtaler til når lastebilen din er på veien.

Volvo FMX Classic kan ha følgende konfigurasjoner

Førerhus Motorer Girkasser Bakaksler
Volvo FMX-førerhus Volvo FMX-motorer Volvo FMX-girkasser Bakaksler for Volvo FMX
Kort førerhus
Langt førerhus
Globetrotter
Mannskaps-førerhus
D11C (330, 370, 410 eller 450 hk)
D13C (380, 420, 460 eller 500 hk)
I-Shift
Manuell girkasse
Powertronic (automatisk)
Enkelreduksjon
(GCW-godkjenning: 44–70 tonn)

Navreduksjon
(GCW-godkjenning: 70–100 tonn)