Volvo FE førerhus

Førerhuset til Volvo FE
- hjemmekomfort på veien

Vi vet at lasten er din første prioritet. Men vi tror også at det er viktig for deg å kunne nyte fordelene med en komfortabel, romslig og trygg arbeidsplass mens du er underveis. Derfor har vi utviklet de nye førerhusene til Volvo FE med et interiør som kan tilpasses til dine behov – med massevis av oppbevaringsmuligheter og plass for hvile – samtidig som de både er ekstremt robuste og utrolig stilige på utsiden.

I tillegg får de ergonomisk plasserte instrumentene og kontrollene deg til å føle at selve kjøringen og driften av lastebilen kommer i andre rekke.

Du kan velge mellom tre ulike typer førehus for Volvo FE.
  Kort førerhus
  • Innvendig høyde 1605 mm, lengde 1600 mm, bredde 2300 mm.
Komfortførerhus
  • Innvendig høyde 1 605 mm, lengde
    2000 mm, bredde 2 300 mm.
Langt førerhus
  • Innvendig høyde 1605 mm, lengde 2200 mm, bredde 2300 mm.

Se alle førerhusspesifikasjonene

Førerhusinteriøret til den nye Volvo FE

Interiør: Strekk ut og slapp av

Hvis det daglige arbeidet krever at du går inn og ut av kjøretøyet ofte, er det helt nødvendig med et praktisk og ergonomisk utformet innsteg. Når du kommer inn i førerhuset, finner du et romslig interiør med moderne funksjoner som skaper en virkelig hjemme-på-veien-følelse. Ta en kikk på førerhuset til Volvo FE – bygget for din komfort.

Les mer om førerhusinteriøret


Førerhuseksteriøret til den nye Volvo FE

Eksteriør: Grundig testet for din sikkerhet

Som alle andre lastebiler i premium-serien vår, har Volvo FE gjennomgått de strengeste sikkerhetstestene. Det robuste eksteriøret med mange nye funksjoner omfatter en forbedret underkjøringsbeskyttelse. Fronten av lastebilen er iøynefallende med en nyutviklet grill og et fremtredende Volvo-merke.

Les mer om førerhuseksteriøret


Volvo FE førerhusfarger

Farger: Forskjellige nyanser, samme kvalitet

Visste du at du kan bestille Volvo-førerhuset i en nesten hvilken som helst farge? Spar tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – på vårt lakkeringsverksted kan du velge mellom over 200 ulike farger. Finn yndlingsfargen din i fargeleggingsverktøyet på nettet.

Les mer om førerhusfarger