Volvo FE-sjåfør
Ute etter nye måter å holde deg våken på?

En komfortabel, trygg sjåfør er en gladere, mer effektiv sjåfør – derfor har vi gjort det enklere og mer givende enn noensinne å jobbe med den nye Volvo FE.

En kopp kaffe

Sjåfører innen by- og regionaldistribusjon må inn og ut av førerhuset flere ganger i løpet av arbeidsdagen, og har et konstant behov for teknisk pålitelighet og en stram tidsplan, så de daglige rutinene gir ikke akkurat rom for kompromisser. Det er helt avgjørende at du kan stole helt og fullt på lastebilen og utstyret, og at lastebilen lar deg utføre jobben sikkert og komfortabelt. Nye Volvo FE bidrar til dette i hver minste detalj.

Ny setedesign

Førersetet i den nye Volvo FE har fått en nytt design. I tillegg til at det gir økt sikkerhet og integrert nakkestøtte og sikkerhetsbelte, kan det skilte med kraftigere tekstiler og farger som harmonerer praktfullt med resten av interiøret.

Ergonomisk interiørdesign

Når vi snakker om interiør, så er førerhuset i denne lastebilen et ekte uttrykk for funksjonell og estetisk balanse. Det er rikelig med perfekt plasserte og lett tilgjengelige oppbevaringsflater og -plasser, noe som gir økonomiske og mindre slitsomme bevegelser i førerhuset.

Smart instrumentgruppe

De samme standardene preger også instrumenter. Alle instrumenter og brytere er intuitivt utformet og smart plassert. På den måten legger de til rette for effektiv betjening uten at det går på bekostning av sjåførens eller fotgjengernes sikkerhet. Og med sjåførens komfort og omgivelsene i mente er det også verdt å merke seg at instrumentene nå inneholder en AdBlue-måler og en måler for dieselpartikkelfilteret.

I denne lastebilen vil dagens siste
levering føles som den første

Se og bli sett

Vi forstår også hvor viktig det er at sjåføren og lastebilen kommuniserer med fotgjengere og andre trafikanter. Derfor har den nye Volvo FE kraftige LED-kjørelys som slås på automatisk når kjøretøyet beveger seg fremover.

7
Sjåfør