Få tiden på din side

Volvo FE har motoregenskaper som er ideelle for sentrums- eller forstadskjøring, noe som betyr at sjåførene kan holde fristene og komme seg raskt fra et leveringssted til det neste.

Nye Volvo FE har nye motorer som er designet og bygget av Volvo. Disse motorene er basert på den samme konsept- og utviklingsfilosofien som motorene i de større lastebilene. De har en bredere og flatere momentkurve med raskere oppbygging av kraft, selv ved lave turtall. Med hensyn til kjøring betyr dette raskere respons, høyere gjennomsnittshastighet og bedre kjørbarhet – og dermed kan sjåførene manøvrere mer effektivt i det urbane miljøet.

En bredere, flatere momentkurve og raskere oppbygging av kraft gir raskere respons og overlegen kjørbarhet

I-Shift øker drivstoffeffektiviteten og reduserer den fysiske belastningen på sjåføren.
I-Shift
Verdensnyhet – I-Shift på Volvo FE

For første gang er Volvo FE tilgjengelig med I-Shift. Det betyr at lastebilen ikke bare tilbyr sjåføren en mye enklere arbeidsdag, den fungerer også optimalt til enhver tid og sparer dermed drivstoff. Og i likhet med I-Shift på de større lastebilene, kan systemets basisprogramvare enkelt tilpasses spesifikke krav via to tilleggspakker – Distribusjon og anlegg eller Økonomi.

EURO 6-ytelse uten bøter

Den nye Volvo FE oppfyller Euro 6-kravene – og det uten økning i drivstofforbruket i forhold til Euro 5, og med reduserte krav til serviceintervaller.

En helt ny serie med motorer utviklet av Volvo, dekker effektbehov fra 250 hk til 320 hk.
Volvo-motor
5
Effektivitet