Trangt? Ingen dramatikk.

Smale passasjer, et veisystem fra en svunnen æra og alltid det nådeløse tidspresset. Er du utstyrt for å bestå byens manøvreringstest?

 

Den nye Volvo FE har uovertruffen kjørbarhet og sikt i alle retninger – perfekt for bykjøring.
Volvo FE

Bykjerner og urbane miljøer blir stadig tøffere for lastebiler. Kjørebestemmelser og tillatte stopptider strammes stadig inn mens kravet til punktlige leveringer øker. Du og kundene dine vil bli glade for å høre at den nye Volvo FE byr på manøvreringsegenskaper og -funksjoner som får deg dit du skal, uten unødvendig dramatikk.

Utviklet med komfort i tankene

Med en enestående svingradius, I-Shift-girkasse og god ergonomisk utforming sørger den nye Volvo FE for mindre fysisk belastning på sjåføren i forhold til mange andre lastebiler.


Muliggjørende teknologi

Et ryggekamera er også et av våre mest populære tilvalg for å øke kjørebevisstheten. Med speil som minimerer blindsonene, øker også sikkerheten for fotgjengere, syklister og andre trafikanter. Hos Volvo forstår vi betydningen av manøvreringsevne – så hvorfor ikke la den nye Volvo FE føre deg til steder som tidligere var utilgjengelige, både bokstavelig og kommersielt?

En adrenalinfylt jakt gjennom kompromissløs gater.

En test med en vri

Da vi skulle teste manøvreringsevnen til de nye lastebilene, fant vi på en unik utfordring. Det førte til at den spanske grensebyen Ciudad Rodrigo ble gjort om til en testbane for okseløp – men denne gangen med en 12-tonns Volvo FL med D5-motor på startstreken. Se den adrenalinfylte filmen The Chase, og utforsk den unike 360-graders opplevelsen øverst på denne siden.

8
Manøvreringsevne