Den nye Volvo FE - oversikt

Oppdragene den nye Volvo FE forventes å utføre – fra regionaldistribusjon til lett anleggs-, kraft- og kjøletransport – betyr at lastebilen må tilby en ytelse som hittil er uovertruffen i 18- til 26-tonns klassen.

Nå tilgjengelig med drivstoffbesparende I-Shift.
I-shift

Se først for deg en normal arbeidsdag, og vurder deretter lastebilen din. Får du det du trenger når det gjelder driftsmessig og kommersiell effektivitet? Hvis du er i tvil, kan kanskje den nye Volvo FE hjelpe deg å bestemme deg. Takket være en rekke forbedringer, deriblant I-Shift i alle modeller, er den mer enn klar til å hevde sin plass.

Verdensnyhet – I-Shift på den nye Volvo FE

Nye Volvo FE har vår verdenskjente I-Shift. For sjåføren betyr dette et mer komfortabelt, mindre krevende arbeidsskift og for transportøren bedre drivstofføkonomi og mer effektiv transport.
Les mer om I-Shift

Nytt motorprogram utviklet av Volvo.
Nytt, Volvo-utviklet motorprogram.

Mer fleksibel enn noensinne

Du vil også oppdage at utvalget av kraftuttak er fleksibelt – forståelig med tanke på de mange ulike oppgavene lastebilen må utføre. Et helt nytt motorprogram sørger også for at det aldri er et problem å få tilgang til riktig type kraft.

Ny utforming av fronten inkludert LED-kjørelys.
LED-kjørelys

Stabil og robust fra innsiden og ut

Et stabilt og robust chassis betyr at lastebilen kommer til flere steder enn noen gang, enklere og mer effektivt. Det er også vår plikt å peke på at den nye Volvo FE er like imponerende med tanke på det menneskelige aspektet. Den ergonomiske designen i form av et nytt sete og et nøye utviklet førerhus gjør lastebilen ideell for komfortabel og trygg kjøring og for oppgaver som krever at du går inn og ut av førerhuset flere ganger. Det er disse egenskapene som gjør at den nye Volvo FE kan takke ja til et bredere spekter av utfordringer. Gode nyheter for deg, fantastiske nyheter for virksomheten.

2
Sammendrag