En del av familien - uten tvil

Hos Volvo Trucks synes vi at alle medlemmene i familien har krav på sin egen tydelige personlighet. Førerhuseksteriøret til Volvo FL lar nettopp dette komme frem på best mulig måte. Den minste av søsknene er nesevis og full av utstråling – men uten tvil en del av familien til Volvo Trucks. Det betyr sikkerhet, ytelse og pålitelighet. Alt dette får du i en skikkelig stilfull pakke.


Volvo FL front

Du ser den på lang avstand

Noen av de mest gjenkjennelige utvendige trekkene til Volvo FL er frontgrillen og de typiske V-formede LED-lyktene. Det prestisjetunge Volvo-merket er plassert høyt oppe på kjøretøyet, nærmere sjåføren.

Vis førerhusspesifikasjonene


Robust og trygg

Et robust og trygt eksteriør

Som forventet, har Volvo FL gjennomgått de strengeste testene som er for å sikre at det er det tryggeste kjøretøyet i sitt slag. Våre lastebiler har bestått den unike svenske kollisjonstesten med glans, og vi garanterer derfor beskyttelse på veien av høyeste standard. Det er verdens strengeste test, og den er utviklet for å etterligne kreftene som er i sving ved ulike typer ulykker.


Spar drivstoff

Redusert luftmotstand sparer drivstoff

Utvendig har Volvo FL et aerodynamisk design og er lett avrundet for å redusere luftmotstanden. I tillegg til å spare drivstoff, gir dette også bedre generell kjørbarhet.


Bilde av 4x4-stripene

Gi et barskere inntrykk

Få den firehjulsdrevne lastebilen til å skille seg ut og få dekorert førerhuset med disse stilige 4x4-dekoren, spesialdesignet for Volvo FL. Vis at din Volvo FL ikke er en helt vanlig lastebil!


Fremre underkjøringsbeskyttelse

Underkjøringsbeskyttelse redder liv

Volvo var den første produsenten som lanserte frontmontert underkjøringsbeskyttelse, lenge før det ble påbudt. Den fremre og den bakre underkjøringsbeskyttelsen er utviklet for å øke sikkerheten for andre trafikanter og beskytte mindre kjøretøy fra å bli fastklemt under lastebilen i en eventuell kollisjon.


Volvo FL innsteg

Enkelt å stige inn og ut

Innsteget på Volvo FL er plassert i en mest mulig tilgjengelig vinkel for minimal belastning av kroppen de mange gangene du må stige inn og ut av førerhuset. I tillegg har Volvo FL sklisikringsbelegg, valgfri belysning av trappen og lett tilgjengelige håndtak for å gjøre det så enkelt som mulig for sjåføren.

Les mer om innsteget på Volvo FL


Volvo FL frontgrill

Frontgrillen er like stilig som den er funksjonell

Den imponerende, sorte frontgrillen har et vaffelmønster som gir en mer effektiv luftstrøm og enklere kjøling av både motoren og etterbehandlingsprosessen.

Les mer om designet til Volvo FL
Bilder av eksteriøret