Det nye førerhuset til Volvo FL

Volvo FL-førerhus: sikkerhet, stil og komfort

Utvendig er førerhuset til Volvo FL lett gjenkjennelig. Den imponerende svarte frontgrillen er en blikkfanger, mens de aerodynamiske linjene og det elegante karosseriet gir sjåføren enestående kjøreegenskaper og manøvreringsevne. Førerhuset leveres i tre størrelser som alle tilbyr komfort og funksjonalitet på aller høyeste nivå:
Kort-,  Komfort- og Mannskapsførerhus.

Kort førerhus
 • Innvendig høyde 1605 mm,
  lengde 1600 mm,
  bredde 2100 mm.
Komfortførerhus
 • Innvendig høyde 1605 mm,
  lengde 2000 mm,
  bredde 2100 mm.
Mannskapsførerhus
 • Innvendig høyde 1605 mm,
  lengde 2980 mm,
  bredde 2100 mm.
Vis fullstendige førerhusspesifikasjoner

Volvo FL førerhusinteriør

Førerhusinteriør
- strekk ut og slapp av

Hvis det daglige arbeidet krever at du går inn og ut av kjøretøyet ofte, er det helt nødvendig med et praktisk og tilrettelagt innsteg. Når du trer inn i det romslige og komfortable førerhuset med nøye uttenkte interiørfunksjoner, blir lastebilen til et behagelig område hvor det er en glede å arbeide. Ta en titt inne i Volvo FL-førerhuset, som er utviklet med din komfort i tankene.

Les mer om førerhusinteriøret


Volvo FL førerhuseksteriør

Førerhuseksteriør
- grundig testet for din sikkerhet

Som alle andre lastebiler i premium-serien vår, har Volvo FL gjennomgått de strengeste sikkerhetstestene. Det robuste eksteriøret med en forbedret underkjøringsbeskyttelse har blitt ytterligere forsterket med 31 kilo stål. Fronten av lastebilen er iøynefallende med en nyutviklet grill og et fremtredende Volvo-merke.

Les mer om førerhuseksteriøret


X

Mannskapsførerhus -
romslig og klart til hardt arbeid

Ser du etter ekstra mannskap for å utføre jobben? Det romslige, utvidede førerhuset for FL har plass til opptil sju personer og er utstyrt med en rekke praktiske detaljer. Komfort, funksjonalitet og sikkerhet er innebygd i alle detaljer.


Farger på førerhuset

Farger: ulike nyanser, samme kvalitet

Visste du at du kan bestille Volvo-førerhuset i nesten hvilken som helst farge? Spar tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – på vårt lakkeringsverksted kan du velge mellom over 300 ulike fargevarianter. Om ingen skulle passe dine ønsker, kan andre farger bestilles.

Sjekk vårt fargeleggingsverktøy for førerhus