Trangt? Ingen dramatikk
Trangt? Ingen dramatikk.

Smale passasjer, et veisystem fra en svunnen æra og alltid det nådeløse tidspresset. Er du utstyrt for å bestå byens manøvreringstest?

Den nye Volvo FL har uovertruffen kjørbarhet og sikt i alle retninger – perfekt for bykjøring.
Volvo FL

Bykjerner og urbane miljøer blir stadig tøffere for lastebiler. Kjørebestemmelser og tillatte stopptider strammes stadig inn mens kravet til punktlige leveringer øker. Du og kundene dine vil bli glade for å høre at nye Volvo FL byr på manøvreringsegenskaper og -funksjoner som får deg dit du skal, uten unødvendig dramatikk.

Utviklet med komfort i tankene

Med en enestående svingradius, I-Sync-girkasse og god ergonomisk utforming sørger nye Volvo FL for mindre fysisk belastning på sjåføren i forhold til mange andre lastebiler.Muliggjørende teknologi

Et ryggekamera er også et av våre mest populære tilvalg for å øke kjørebevisstheten. Med speil som minimerer blindsonene, øker også sikkerheten for fotgjengere, syklister og andre trafikanter. Hos Volvo forstår vi betydningen av manøvreringsevne – så hvorfor ikke la nye Volvo FL føre deg til steder som tidligere var utilgjengelige, både bokstavelig og kommersielt?

8
Manøvreringsevne