... overlat resten til oss

Vi skjønner at du først og fremst driver virksomhet og dernest kjører lastebil. Det er derfor vi er opptatt av å tilby et komplett utvalg av tjenester, slik at du kan drive en pålitelig og effektiv transportvirksomhet og nyte nye Volvo FL i fulle drag.

Med Volvo Trucks har virksomheten tilgang til viktige støttetjenester hele døgnet, året rundt.
24 timer i døgnet

Din lokale Volvo-forhandler er nysgjerrig av natur. Han ønsker å kjenne virksomheten din. Han må vite hva du leverer eller henter, når du gjør dette, og hva som avgjør hvor godt du lykkes. Det er en god grunn til denne vitebegjærligheten – din kommersielle suksess.

Lastebilen er ett med virksomheten

Gjør du forretning med oss vil du få tilgang til grunnleggende service og tjenester, samt et forhandlernettverk som er dedikerte til å støtte ditt transportselskap. Vi holder øyemed lastebilen din – for at du skal slippe – og ved å gjøre det kan vi tilby en eieropplevelse som er mindre stressende og mer lønnsom. For deg er det bare å sette i gang og ta i bruk din Volvo FL, helt uten distraksjoner.

Vissheten om at du har en erfaren og engasjert transportpartner, fjerner stresset fra eierskapet

Styrken bak tilbudet

Men hvordan oppnår vi dette? Med utgangspunkt i dine kommersielle og driftsmessige behov kan vi sette sammen en komplett løsning som omfatter servicekontrakter, drivstoffeffektivitetspakker, sjåføropplæring, flåtestyring, økonomiske avtaler og forsikringsavtaler. Alt du trenger for at lastebilen skal yte det virksomheten din krever.

1
Partnerskap