Den nye Volvo FL
- lite er det nye store

Kompakt, enkel å manøvrere og nå tilgjengelig som en 12-tonns modell med en førsteklasses ny 4-sylindret motor. Når det gjelder effektiv bydistribusjon, er det vanskelig å komme på en lastebil som er bedre enn nye Volvo FL.


Den nye Volvo FLHva er det egentlig som gjør den nye Volvo FL til den ideelle distribusjonsløsningen for enmannsforetak eller mindre bedrifter? Kan det være førsteinntrykket? Du vil oppdage at den har fått en helt ny front basert på Volvos designarv – den ser fantastisk ut – og denne utstrålingen av klassisk Volvo-kvalitet stiller deg og virksomheten din i et fordelaktig lys.

Ned i vekt, opp i ytelse

Hvis du går gjennom spesifikasjonene, vil du se at de omfatter et nytt motorprogram samt en ny 12-tonns modell som er hele 500 kg lettere enn et 6-sylindret kjøretøy det er naturlig å sammenligne med. Så nå ligger vekten i et område mellom 12 og 18 tonn, og lastekapasiteten og arbeidsfleksibiliteten når nye høyder.

Nydesignet sete øker sikkerheten.
Volvo FL førersete

Den trygge sonen

Interiøret i den nye Volvo FL er ett av de tryggeste førerhusene i lastebilbransjen. I tillegg til det anerkjente, trygge Volvo-førerhuset sørger et nytt seteprogram for at sjåførene er sikrere enn noensinne. Sammen med en ypperlig ergonomisk utforming av førerhuset og smart interiørdesign kan du nå glede deg over en bedre arbeidsdag og mer effektive skift.

Ny utforming av fronten inkludert LED-kjørelys.
LED-kjørelys

Effektivitet i bevegelse

I tillegg til et nytt motorprogram, kan den nye 12-tonns Volvo FL bestilles med manuell, automatisert I-Sync- eller automatisert Allison-girkasse. Selvsagt oppfyller lastebilen alle kravene i Euro 6 uten at behovene med hensyn til drivstofforbruk og serviceintervaller øker. I nye Volvo FL, den lille lastebilen med store ambisjoner, er bydistribusjon, renovasjonskjøring eller hvilke som helst andre krevende oppdrag enklere enn noen gang.

2
Sammendrag