Lavt, langt førerhus, sett ovenfra

Romslig der det er viktig
- over taket

Bare 261,5 cm fra veien til taket. Til biltransport og andre høydefølsomme bruksområder er nye Volvo FMs lave, lange førerhus det perfekt valget.


4-meter høydebegrensning

1,39 meter til disposisjon

Hvis du transporterer biler, vet du å sette pris på en lav lastebil. Hvorvidt det er plass til én til eller ikke, dreier seg ofte om centimeter. Det er grunnen til at du vil bli glad for å høre at det lave lange førerhuset på nye Volvo FM er lavere enn noensinne – bare 2,61 meter (gitt den riktige spesifikasjonen). Dette lar det være igjen så mye som 139 centimeter til den dyrebare lasten din, hvis du trenger å holde deg innenfor den europeiske 4-metersgrensen.

Lavt, langt førerhustak

En rent førerhustak

Hvis du vil utnytte den lave førerhushøyden, kan du ikke ha noe som stikker opp fra taket. Heldigvis kan alle antennene på Volvo FM flyttes på. WLAN-antennen kan flyttes til fronthyllen, telefonantennen til dashbordet og FM-radio-, CB-radio- og Dynafleet-antennene kan monteres på sidene av førerhuset.

ECS4-fjæring

Kjørekomfort. Et spørsmål om høyde

Gode kjøreegenskaper har alltid være en av nøkkelfunksjonene til Volvo FM. Nå er de bedre enn noensinne, og ikke glem at de blir enda bedre med X-lav-chassiset. Med det nye luftfjæringssystemet ECS4 kan du i tillegg velge mellom tre justerbare kjørehøyder, noe som forbedrer kjørekomforten ytterligere.

Les mer om ECS4

Dør til Volvo FM

Enkel inn- og utgang

En av de mest populære egenskapene til Volvo FM-førerhusene er innsteget. Og det blir ikke noe lavere enn med X-lav-chassiset – bare 26 cm over bakken (avhenger så klart av dekkdimensjon og merk). Legg til en dør som kan åpnes hele 90 grader og et valgfritt håndtak, så har du et førerhus du kan stige inn og ut av flere ganger om dagen uten å anstrenge deg.Dette utgjør et unikt hele

Mål for lavt, langt førerhusmål A. Førerhus

B. Ramme

C. Fjæring

D. 355/50-dekk (fullastet)