Drivstoffsparepakker

Drivstoffavtalen - spar opptil 11 % drivstoff

Det bør være enkelt å redusere både utslipp og utgifter knyttet til drivstoff. Derfor har vi samlet de mest drivstoffeffektive alternativene våre i to pakker. Én med kjøretøyfunksjoner. Én med tjenester. Sammen kan de spare opptil 11 % drivstoff for deg. Her ser du hvordan.

Les historien bak drivstoff og utslipp
Drivstoffpakke for langtransport – kjøretøy

Drivstoffpakke for langtransport – kjøretøy
I-See, inkludert I-Cruise
Motorstopp ved tomgang
24V, 150A generator
Koblingsstyrt tosylindret 900 l/min luftkompressor
Drivstoffpakke for langtransport – tjenester

Drivstoffpakke for langtransport – tjenester
Fuel Advice
Dynafleet drivstoff og miljø
Sjåføropplæring: Effektiv kjøring

I-See. Andrepiloten som ser fremover.
I-See husker alle veiene du har kjørt. Når du kjører en rute du har kjørt tidligere, styrer den girskiftene og hastigheten slik at momentet blir utnyttet maksimalt, og du sparer betydelige mengder drivstoff. Les mer om I-See

Motorstopp ved tomgang.
Spar drivstoff mens du står stille.

En smart funksjon som gjør at du sparer drivstoff automatisk ved at motoren slås av etter to og et halvt minutts tomgang.

24V 150A generator.
Mer kraft for mindre drivstoff.

En veldig energieffektiv generator som bruker mindre drivstoff på å lade batteriene. Særlig nyttig hvis du bruker mye strøm, for eksempel når du overnatter i lastebilen.

Clutchstyrt kompressor.
Akkurat passe trykk.

Luftkompressoren kobles automatisk fra når den ikke trengs, noe som gir lavere drivstofforbruk.

Fuel Advice
Gir deg tilgang til våre drivstoffeksperter som vet alt om hvordan man kan redusere drivstofforbruket. Hver måned sender de deg detaljerte drivstoffrapporter med konkrete råd om hvordan akkurat du kan gjøre det bedre. Du kan få enda flere råd via støttetjenesten, eller du kan logge deg på nettstedet der du finner praktiske råd og inspirasjon.

Dynafleet drivstoff og miljø
Med Volvos flåtestyringssystem kan du følge med på det løpende drivstofforbruket fra kontoret via et intuitivt grensesnitt på Internett. Du kan analysere trender og se hvor det er rom for forbedringer, ved hjelp av innebygde rapporter om drivstoff, sjåføratferd og miljøpåvirkning.

Sjåføropplæring: Effektiv kjøring

Dyktige sjåfører er helt avgjørende for energieffektiviteten. Effektiv kjøring er et kurs i hvordan man kan kjøre smart og spare drivstoff.

 
App-ikon for Dynafleet

Dynafleet alltid innen rekkevidde

Vil du se hvor god du var til å spare drivstoff på forrige skift? Da trenger du bare Dynafleet og en smarttelefon eller et nettbrett. Last ned appen, så har du et glimrende verktøy for å forbedre ferdighetene dine. Eller kanskje du kan utfordre kollegaene dine?

Last ned Dynafleet-appen fra App Store
Last ned Dynafleet-appen fra Google Play