Volvo FMX

Volvo FMX, den moderne anleggsbilen, fullpakket med innovative løsninger og nyskapende funksjoner.

4 × 2, 4 × 4, 6 × 2, 6 × 4, 6 × 6, 8 × 2, 8 × 4, 8 × 6, 10 × 4 eller 10 × 6

D11 eller D13 (330 til 540 hk)

Volvo FMX førerhuset
- et fint sted å tilbringe arbeidsdagen på

Nytt, moderne og ergonomisk dashbord

Nytt, moderne og ergonomisk dashbord

Det nye og lett avrundede dashbordet ser ikke bare bedre ut. Det er også utformet for å gi en ergonomisk og komfortabel kjørestilling der alle knapper, instrumenter og oppbevaringsplasser er lett tilgjengelige.

Volvo FMX dashbordfarger

Ravnsvart

Instrumentpanelets farge er ravnsvart. Det er spesielt utviklet for anleggsmiljø fordi fargen er lite sensitiv overfor møkk.

Volvo FMX sete

En god stilling

Alle sjåfører kjenner betydningen av et godt sete. Setet i nye Volvo FMX kan justeres 20 cm horisontalt og 10 cm vertikalt. Det inneholder en ny pute som er mer komfortabel enn noensinne.

Volvo FMX ratt

Du når alt med tuppen av tommelfingeren

Det er egne knapper til fartsholderen, lydsystemet, telefonen og informasjonsdisplayene på rattet, slik at du ikke trenger å slippe grepet. Vil du ha det ekstra behagelig, fås rattet med skinntrekk som tilvalg.

Du når alt med tuppen av tommelfingeren

Enklere justeringsmuligheter for rattet, mer plass til knærne

Vi har justert justeringspedalen for rattet og endret rattstammen for å gi deg bedre plass til knærne.

Elektronisk klimakontroll, FMX

Elektronisk klimakontroll (EEC)

Den elektroniske klimakontrollen sørger for at du alltid har et komfortabelt klima i førerhuset. Bare angi foretrukket temperatur.

Volvo FMX seng

Seng til søvn og hvile

Ikke sett søvnkvaliteten på spill bare fordi du tilbringer natten i førerhuset.
Underkøyen er 70 cm bred, har 16 cm fjærer og et valg mellom tre fasthetsnivåer.

Volvo FMX fremre oppbevaringsrom

Rikelig med plass til tingene dine

De store oppbevaringsrommene foran, under køyen (valgfritt), bak og på utsiden kan skreddersys til dine behov, og i tillegg er det mange praktiske rom til mindre gjenstander.

Volvo FMX innvendig belysning

Avansert innvendig belysning

De energieffektive og kraftige lyskildene gir fantastisk belysning inne i førerhuset.
Du kan enkelt styre dem med tre forhåndsprogrammerte trinn eller via dimmeren. Når du kjører i mørket, kan du bytte til røde lys for å beholde nattsynet.

Volvo FMX kontrollpanel ved køyen

Hold deg i sengen

Fra det avanserte kontrollpanelet ved køyen kan du styre lyset i førerhuset, vekkerklokken, parkeringsvarmeren, lydsystemet, vinduene og låsene. Uten å måtte reise deg.

Volvo FMX lydsystem

Lyd med muligheter

Lydsystemet legger forholdene til rette uansett hva du vil lytte til. Mp3, wma eller iTunes m4a? På CD, minnepinne, iPod eller via AUX-kontakten? Alt er mulig. Du kan også lytte på radio. Se alle spesifikasjonene.

Elektrisk parkeringsbrems.

Elektrisk parkeringsbrems

Den elektriske parkeringsbremsen kan enkelt styres via en lett tilgjengelig bryter på dashbordet. Den slår seg automatisk på når du slår av motoren, og med litt hjelp fra EBS slår den seg automatisk av når du kjører av gårde.

Volvo FMX fuglebad

Innebygget fuglebad

Fuglebadet er innebygget på toppen av instrumentbordet. Det er en praktisk oppbevaringsplass for småting, og det er også utstyrt med en penneholder.

Volvo FMX elektronisk nøkkel med fjernstyring

Elektronisk nøkkel med fjernstyring

Denne nøkkelen har mange funksjoner. Du kan låse og låse opp lastebilen på avstand. Eller slå på lysene slik at du kan nærme deg lastebilen trygt. Skulle du føle deg truet, kan du bare trykke på panikknappen, så tuter hornet.

Volvo FMX vanntank

Rent vann over alt

Hvis du vil ha rent vann, trenger du ikke gå langt. Det utvendige oppbevaringsrommet er utstyrt med en 7-liters tank med kran.

Volvo FMX alkolås

Plass til alkolås

Alkohol har ikke noe i trafikken å gjøre. Men det har alkolåsen. Den kan fabrikkmonteres i Volvo FMX, og den gir et tydelig signal til kundene om hvor viktig trafikksikkerhet er for deg.

Volvo FMX elektrisk tørkeskap

Elektronisk tørkeskap

En rask måte å tørke klær, håndklær og sko på. Kan monteres på overkøyen eller veggen i førerhuset. Energibesparende, stillegående og enkelt å lagre sammenlagt.Se alle førerhusspesifikasjonene.

Malin Gabre og Louise Karlsson viser deg det nye interiøret