Volvo FMX

Volvo FMX, den moderne anleggsbilen, fullpakket med innovative løsninger og nyskapende funksjoner.

4 × 2, 4 × 4, 6 × 2, 6 × 4, 6 × 6, 8 × 2, 8 × 4, 8 × 6, 10 × 4 eller 10 × 6

D11 eller D13 (330 til 540 hk)
Volvo support

Vi støtter deg hele veien
- og på veien

Vi kan hjelpe deg i ditt daglige arbeid på flere måter, ved å gjøre det enklere, tryggere og kanskje til og med bedre.Vi støtter deg på jobb


Sjåføropplæring. Anleggsarbeid

Sjåføropplæring: Anleggsarbeid
En unik tjeneste som tilbys Volvo FMX: Sjåføropplæring for anleggskjøring. Det er et dagskurs med klasseromsundervisning som dekker personlige sikkerhetsrutiner og hvordan du arbeider effektivt og eliminerer risikoer. Kurset omfatter også teknikker for terrengkjøring og hvordan du kan unngå ulykker eller å bli stående fast – og hva du skal gjøre hvis det likevel skulle skje.
Ulike kjøretøyfunksjoner dekkes også – funksjoner knyttet til terrengkjøring, ulike påbygg og bruk av kraftuttak. Du lærer også hvordan du skal utnytte potensialet til systemer som I-Shift og allhjulsdrift.

Les mer om Volvo Trucks sjåføropplæring for yrkessjåfører.

Drivstoffeksperter

Fuel advice
Gir deg tilgang til våre drivstoffeksperter som vet alt om hvordan man kan redusere drivstofforbruket. Hver måned sender de deg detaljerte drivstoffrapporter med konkrete råd om hvordan akkurat du kan gjøre det bedre. Du kan få enda flere råd via støttetjenesten, eller du kan logge deg på verktøyet der du finner praktiske råd og inspirasjon.

Hvordan kan Volvo Trucks hjelpe meg med å spare drivstoff? Les mer om å spare drivstoff.

Dynafleet-app

Dynafleet-app
Denne appen gjør det både enklere og morsommere å være sjåfør. Du kan følge opp drivstoffeffektiviteten, kjøretidene og alle interessepunktene på kartet. Du kan også sammenligne dine og kollegenes resultater. Appen fås til smarttelefon eller nettbrett.

Work remote for Volvo FMX

Work Remote
Den elektronisk styrte fjæringen (ECS) gir høyere kjørekomfort og sørger for at lasten kommer trygt frem. ECS4 er den nyeste versjonen, og den tilbyr enda flere muligheter. Den nye fjernkontrollen er et godt eksempel på dette. Du har nå full kontroll over kjøretøyhøyden, utstyr som PTO-er og funksjoner på påbygget. Work Remote har også en lasteindikator. Du har full kontroll, uansett om du sitter bak rattet eller går rundt lastebilen.Vi støtter lastebilen din


Solid forhandlernettverk.

1 100 verksteder – klare til å hjelpe deg, uansett hvor du er
Som Volvo-kunde har du tilgang til vårt omfattende servicenettverk, der svært kompetente mekanikere står klare til å hjelpe deg. Bare i Europa har vi over 1 100 verksteder fordelt rundt om på kontinentet. Så selv om du er langt hjemmefra, er hjelpen aldri langt unna deg.

Finn det nærmeste verkstedet her.

Volvo Action Service On Call

Trenger du hjelp?
Bare trykk på knappen

Må du plutselig stoppe langt fra folk? Volvo Action Service er bare et tastetrykk unna. VAS On Call setter deg automatisk i kontakt med en konsulent som snakker norsk (lastebilen sjekker hvilket land fartsskriverkortet kommer fra). Når du har fått kontakt, får du rask og nøyaktig service, siden de allerede kjenner til chassis-ID-en, hvor du befinner deg og mulige diagnostiske feilkoder.

Ny serviceplanlegging for Volvo FMX

Ny serviceplanlegging - ett skritt foran
Takket være nye Telematics Gateway har verkstedet tilgang til informasjon om motor, kjørelengde, drivstofforbruk, diagnostiske feilkoder, kjøreforhold og status for viktige komponenter (bremseklosser, clutch, batteri, lufttørker osv). Dermed kan vi varsle deg i tide, før du risikerer uforutsett driftsstans. Mest viktig er at vi alltid står klare når du kommer inn på verkstedet. Du er tilbake på veien før du aner det. Ny serviceplanlegging er et valgfritt alternativ i kombinasjon med den nye Volvo Gold-kontrakten.

Online tjenester

Online tjenester - din trådløse mekaniker
Det er flere ting du ikke trenger å få ordnet på et verksted. Nå slipper du det. Med Online tjenester kan en servicemekaniker få fjerntilgang til lastebilen din og kalibrere visningen av drivstofforbruket, størrelsen på drivstofftanken (hvis du har montert ekstra tanker) og din angitte fartsgrense. Det er til og med mulig å aktivere lastindikatoren uten å være til stede. Det eneste du trenger å gjøre, er å ta et lite stopp langs veikanten. Service har aldri vært raskere. Online tjenester er valgfritt i kombinasjon med den nye Volvo Gold-kontrakten.


Vi støtter ditt transportselskap


Volvo Premium Leasing

Volvo premium leasing
Noen ganger er det smartere å ikke eie en egen lastebil. Volvo Premium Leasing gir deg muligheten til å velge mellom løsninger som passer dine behov. Det kan omfatte finansiering, bompenger, forsikring reparasjon, vedlikehold og reservedekk.
Du vil nyte godt av faste og forutsigbare kostnader for nøyaktig budsjettering, bedre kontantstrøm og reduserte utgifter.

Les om alle våre finansieringsløsninger her.