Productivitate de vârf la volan

Genul de oameni care aleg un autocamion Volvo ştiu ce înseamnă un produs de calitate. Ei sunt capabili să aprecieze eficienţa unei cabine înainte de a îi deschide uşa. Ei sunt capabili să asculte măiestria atunci când pornesc un motor.
La Volvo, noi construim camioane fiind conştienţi că elementul cel mai important este cel aflat în spatele volanului. Calitatea produsului se regăseşte în eficienţa, siguranţa şi confortul de care aveţi parte în cabinele noastre şi se bazează pe îndelungata noastră experienţă în proiectarea caracteristicilor tehnologice fiabile şi inovatoare.
Pentru a ne asigura de fiabilitatea camionului finit, managementul nostru de calitate este un proces continuu şi nu numai o componentă de la sfârşitul procesului de producţie. Unul dintre elementele de bază ale acestei abordări este reprezentat de modularizarea produselor noastre, fapt care înseamnă că o serie de componente pot să fie utilizate la majoritatea modelelor, asigurându-se astfel o înaltă calitate a produselor. Toate acestea înseamnă o productivitate de vârf a şoferului aflat la volan.

Nu ezitaţi să aruncaţi o privire mai atentă asupra gamei noastre de camioane accesând linkurile din partea dreaptă.