Pentru o lume mai sigură

În anumite circumstanţe, siguranţa este strict legată de protejarea şoferilor în caz de urgenţă. Noi considerăm acest aspect ca fiind doar o parte a întregului.

Siguranţa unui autocamion Volvo este, desigur, testată continuu şi cu meticulozitate – în laboratoare, pe pistele de încercare şi pe şoselele pe care autocamioanele îşi desfăşoară activitatea.

Însă faptul că Volvo a reuşit întotdeauna să se plaseze în avangarda măsurilor de siguranţă nu se datorează numai inovaţiilor în domeniul siguranţei, ci şi conceptului  de siguranţă care a evoluat în sensul unei abordări mai largi care include atât valorile personale, cât şi valorile familiei şi cele de afaceri.

În concepţia noastră, siguranţa se referă la oameni, la noi toţi, la dumneavoastră. După cum au spus-o şi fondatorii Volvo, “Un autovehicul este condus de oameni, pentru oameni. Siguranţa este şi trebuie să rămână principiul de bază al întregii activităţi de proiectare”.

În activitatea de proiectare a unui camion Volvo, problema siguranţei este abordată din două perspective majore: Prevenirea Accidentelor şi Reducerea Vătămărilor Corporale. Puteţi afla mai multe detalii utilizând meniul din partea stângă şi urmărind filmele demonstrative:

Linkuri web TV:
ESP îşi dovedeşte eficienţa în situaţiile dificile din trafic şi pe suprafeţe alunecoase. Observaţi diferenţa dintre un autocamion echipat cu ESP şi altul fără acest sistem.
Clic aici pentru a vizualiza filmul...


exploraţi gama de autocamioane Volvo