Monitorizaţi-vă afacerea cu aplicaţia Dynafleet

Operatorii de transport care utilizează Dynafleet Fuel & Environment deţin deja informaţii exacte despre flotă, combustibil şi eficienţa şoferilor. Aceasta înseamnă că stilurile de condus pot fi monitorizate şi urmărite, ceea ce duce la reducerea emisiilor de CO2 şi a consumului de combustibil cu până la 5%. În prezent, cu ajutorul noii aplicaţii, managerii de flote pot avea acces permanent la aceste informaţii, oriunde s-ar afla şi îşi pot monitoriza afacerea.

Economisiţi până la 7%

„Noua aplicaţie Dynafleet îmi permite să monitorizez eficienţa utilizării combustibilului oriunde m-aş afla. În curând, şoferii mei vor utiliza aplicaţia pentru a se îndemna unul pe celălalt; acest lucru va fi de mare ajutor pentru ca toată lumea să lucreze în vederea realizării aceluiaşi obiectiv.”
Richard Pinel, Tehnician de contabilitate şi siguranţă, Société Armoricaine de Canalisations, Franţa


Verificaţi punctajul

VERIFICAŢI PUNCTAJUL
Folosind aplicaţia Dynafleet pe iOS sau Android, operatorii vor putea verifica consumul de combustibil, stilul de condus şi impactul asupra mediului înconjurător pentru toată flota sau pentru fiecare vehicul în parte. Noul Punctaj de eficienţă a utilizării combustibilului facilitează observarea unei îmbunătăţiri sau a unei scăderi a eficienţei de utilizare a combustibilului. Versiunea updatată crează clasamente cu şoferii dumneavoastră în funcţie de eficienţă. De asemenea, şoferii îşi pot urmări rezultatele obţinute în comparaţie cu ceilalţi. 

IMAGINEA DE ANSAMBLU CU DYNAFLEET
Cu ajutorul datelor în timp real care prezintă locaţia, sarcina, nivelul combustibilului, timpii de lucru, rapoartele privind emisiile şi consumul de combustibil, operatorul poate gestiona probleme neprevăzute, poate maximiza productivitatea şi poate lua multe decizii care permit economisirea de combustibil. La sfârşitul fiecărei zile de lucru, rapoartele Dynafleet oferă o imagine completă a performanţelor fiecărui vehicul şi şofer.


Cel mai bun traseu cu Dynafleet

IDENTIFICAREA CELOR MAI BUNE STILURI DE CONDUS
Chiar dacă şoferii sunt experimentaţi şi chiar dacă Dynafleet indică domeniile cu potenţial, reducerea consumului de combustibil presupune schimbarea comportamentului şoferului. De aceea, instruirea şoferilor este foarte importantă, dar trebuie să se menţină cele mai bune stiluri de condus zi de zi pentru a susţine economiile şi pentru a îmbunătăţi rentabilitatea. Acest lucru este mult simplificat atunci când atât operatorul, cât şi şoferul pot vedea Punctajul de eficienţă a utilizării combustibilului pe dispozitivul mobil.

GHICIŢI CE CURSURI DE INSTRUIRE PENTRU ŞOFERI SUNT CELE MAI APRECIATE?
Programul Volvo de perfecţionare pentru şoferi prezintă eficienţă maximă dacă este utilizat în cadrul unei strategii pe termen lung, pornind de la datele din rapoartele anterioare Dynafleet şi îmbunătăţindu-le. Acesta utilizează cele mai eficiente practici de condus economic într-un sistem care include analiza, evaluarea şi stabilirea noilor obiective pentru şofer. Este în primul rând o abordare sistematică pentru asigurarea celui mai eficient stil de condus la nivelul întregii flote, care permite economii durabile.

Eficienţa utilizării combustibilului şi rentabilitatea

O SPIRALĂ ASCENDENTĂ A EFICIENŢEI UTILIZĂRII COMBUSTIBILULUI ŞI A RENTABILITĂŢII
Experienţa indică faptul că, pe măsură ce reducem consumul de combustibil, reducem şi uzura, atât a vehiculului, cât şi a şoferului. Acest lucru conduce la reducerea costurilor de întreţinere şi reparaţii şi la un mediu de lucru mai confortabil pentru şofer. Şoferii sunt mai puţin stresaţi şi devin mai productivi. Scad riscurile asumate, iar reputaţia operatorului se îmbunătăţeşte; la fel şi rentabilitatea acestuia.

Pe termen şi mai lung, vor fi gestionate mai eficient un număr mai mare de activităţi de transport, iar eficienţa utilizării combustibilului va fi optimizată.

APLICAŢIA DYNAFLEET
Clienţii Dynafleet pot descărca acum aplicaţia din AppStore şi Google Play. Pentru a începe, introduceţi numele dumneavoastră de utilizator şi parola curente.

Aplicaţia Dynafleet

CURSURI PERFECŢIONARE ŞOFERI
Adaptat nevoilor speciale ale activităţilor şi şoferilor dumneavoastră, programul Volvo de perfecţionare pentru şoferi asigură instruirea în diferite domenii. Pe lângă eficienţa utilizării combustibilului şi impactul asupra mediului înconjurător, cursurile abordează subiecte precum sănătatea, siguranţa, legislaţia şi conştientizarea riscurilor. Acestea sunt cursuri de instruire avansate, care permit obţinerea certificatului de şofer profesionist, solicitat de UE.

DYNAFLEET – UN SET DE INSTRUMENTE
Lansat în 2004, sistemul telematic Volvo a evoluat într-o gamă de instrumente care asigură operatorului o imagine în timp real a locaţiei vehiculelor din flotă şi statistici esenţiale. Împreună cu un sistem de comunicaţii dedicat, Dynafleet devine o interfaţă de lucru ideală. Pentru managerul de flotă, serviciul online este foarte uşor accesibil prin intermediul unui computer, unei tablete sau al unui smartphone.

mesaj