It’s Brazil!
HAI ÎN BRAZILIA!

Clubul Globetrotter este mândru să vă prezinte următorul voiaj – iar dumneavoastră sunteţi invitat să vă alăturaţi pentru o călătorie de neuitat în Brazilia ce include nopţi magice în Rio, dar şi zile relaxante pe plajele scăldate de soare.

 

It’s Brazil!

VIAŢĂ DE NOAPTE VIBRANTĂ. PLAJE MINUNATE. DISTRACŢIE PERMANENTĂ. Vom începe cu o vizită în oraşul Curitiba, unde veţi avea parte de un tur al fabricii Volvo. Va urma apoi o cină specială, care va face acomodarea mai uşoară, înainte ca lucrurile să înceapă cu adevărat – când vom zbura spre Rio.

RIO DE JANEIRO NU DOARME NICIODATĂ. Acest nume are un aer mistic, iar Rio continuă să impresioneze, de fiecare dată.      Pregătiţi-vă pentru câteva zile minunate pe plajele sale legendare (hotelul de cinci stele este chiar pe Copacabana), muzică şi dans în cele mai moderne cluburi, mâncare excelentă, privelişti care îţi taie răsuflarea şi multe, multe altele.It’s Brazil!

URMĂTOAREA OPRIRE - O PLAJĂ EXCLUSIVISTĂ. Excursia va continua apoi spre nord, într-o staţiune luxoasă, dar secretă. Aveţi promisiunea noastră că este un loc unde vă puteţi bucura de orice, de la capoeira şi surfing, până la aventuri în junglă. Este de asemenea locul perfect pentru a sta întins pe un şezlong, în timp ce savuraţi o băutură răcoritoare, ascultaţi oceanul şi veţi realiza cât de departe sunteţi de friguroasa toamnă din Europa.

CE ESTE GLOBETROTTER CLUB? Globetrotter Club îi premiază pe cei mai fideli clienţi. Clubul organizează cele mai interesante locuri din lume – iar dumneavoastră sunteţi mai mult decât binevenit să vă alăturaţi.

It’s Brazil!

IATĂ CUM PUTEŢI MERGE ÎN BRAZILIA:

  • Achiziţionaţi 1 camion Volvo FH13 42T cu cabină Globetrotter XL + pachetele de servicii incluse,
    SAU
  • Achiziţionaţi 3 camioane Volvo FH13 42T cu cabină Globetrotter + pachetele de servicii incluse.

Pentru mai multe informaţii despre voiaj şi despre specificaţiile camioanelor din ofertă, contactaţi reprezentanţii de vânzări Volvo Trucks.

Campania este valabilă până la 31.03.2014.

Programul şi activităţile excursiei pot suferi eventuale modificări.