RSS

Fii la curent prin RSS

Ce înseamnă fluxul de noutăţi?
Fluxul de ştiri, sau fluxul RSS, este un serviciu web care se actualizează automat cu cel mai recent conţinut de pe unul sau mai multe website-uri alese de dumneavoastră - scutind astfel timpul petrecut căutând pe internet.

RSS (abrevierea de la Really Simple Syndication) este de obicei simbolizat printr-o iconiţă portocalie care a devenit foarte rapid iconiţa standard pentru fluxurile web. Cu RSS poţi să ai parte foarte rapid şi convenabil de informaţii noi fără ca măcar să vizitezi site-ul. RSS îţi permite să cauţi într-un singur loc - cititorul fluxului de ştiri - şi scanează cele mai recente informaţii de pe unul sau mai multe website-uri. 

Cum instalez fluxul de noutăţi?
Pentru a folosi acest serviciu trebuie să-ţi instalezi un cititor RSS pe computerul tău. Unele sunt sub formă de softuri pe care trebuie să le descarci în computer, dar noi îţi recomandăm să foloseşti un cititor sub formă de browser web. Cititoarele browser sunt site-uri care inmagazinează fluxurile de informaţii şi conţinutul lor într-un cont personal care este foarte practic, spre exemplu dacă în general foloseşti internetul de pe mai multe computere.

Vezi în dreapta linkuri către cititoare RSS de tip browser sau descărcabile.

Fluxul nostru RSS
Odată ce ai un cititor RSS, poţi sa-ţi adaugi şi fluxul de noutăţi Volvo Trucks, vezi mai jos:

  1. Click pe linkul de mai jos
  2. Copiază adresa URL
  3. Dă-i "Paste" în cititorul tău RSS