Contract Volvo Blue

Blue vă ajută să dormiţi liniştit noaptea.

Cu Contractul Volvo Blue sunt asigurate toate lucrările de întreţinere preventivă, iar autocamionul beneficiază de un plan de service convenit împreună cu dumneavoastră. Astfel, creşte disponibilitatea şi dumneavoastră aveţi posibilitatea să conduceţi o companie mai profitabilă.

Întreruperi planificate

Întreruperile planificate înseamnă o disponibilitate îmbunătăţită

Planificăm toate lucrările de service şi reparaţii împreună cu dumneavoastră. Astfel, vă asigurăm că autocamioanele dumneavoastră livrează atunci când doriţi, pentru a vă onora promisiunile faţă de clienţi şi a vă desfăşura activitatea mai eficient.

Tehnicienii noştri sunt cei mai buni

Tehnicienii noştri sunt cei mai buni

Pentru a garanta că autocamionul se află întotdeauna în cea mai bună formă, vă punem la dispoziţie numai tehnicieni care cunosc totul despre cele mai recente tehnologii, inclusiv din zona electronicii complexe. Aceştia utilizează numai piese de schimb Volvo originale şi au acces integral la toate instrumentele şi piesele speciale de care au nevoie pentru a-şi realiza activitatea rapid şi la o calitate excelentă.

Service la momentul potrivit

Oferim întotdeauna service la momentul potrivit

Vehiculul dumneavoastră este menţinut într-o stare foarte bună, datorită planului de service cu date convenite împreună cu dumneavoastră. Vă contactăm pentru a face service şi efectuăm toate operaţiunile necesare pentru a asigura disponibilitatea şi funcţionalitatea autocamionului. Evident, lucrăm în afara programului dumneavoastră, pentru a nu întrerupe operaţiunile, şi suntem în apropiere în cazul în care survine ceva neaşteptat.

Economisiţi timp, efort şi bani

Economisiţi timp, efort şi bani

Programarea şi sfera de acoperire a contractului sunt personalizate pentru dumneavoastră, reducând timpul şi efortul pentru problemele de service. Mai mult, ştiţi dinainte toate costurile pentru întreţinere şi service, ceea ce vă oferă un control superior. În cele din urmă, costurile totale de exploatare sunt mai mici datorită faptului că autocamioanele funcţionează fără întrerupere şi cu mai puţine staţionări neplanificate. 

Contract service Classic BlueO ofertă flexibilă pentru camionul dvs. clasic

Sunteţi proprietarul unor autocamioane Volvo care au o vechime de peste 5 ani? Dacă da, puteţi beneficia de Contractul de Service Classic Blue care vă oferă o modalitate eficientă şi flexibilă de a vă menţine autocamioanele clasice profitabile pentru ani buni. Vezi prezentare Volvo Classic Blue.

Doriţi un sfat despre cel mai potrivit contract de service pentru dumneavoastră? Contactaţi reprezentantul dumneavoastră local Volvo Trucks.