Contract Volvo Silver

Silver elimină surprizele costisitoare.

Cu Contractul Volvo Silver sunt asigurate toate lucrările de întreţinere preventivă şi autocamionul dumneavoastră beneficiază de un plan de service, în care sunt incluse toate reparaţiile lanţului cinematic. Astfel, vă puteţi desfăşura activitatea fără cheltuieli nedorite şi reparaţii costisitoare.

Lanţul cinematic este inclus

Nu vă faceţi probleme – lanţul cinematic este inclus

Cu un Contract Volvo Silver puteţi fi liniştit. Piesele de schimb şi reparaţiile pentru lanţul cinematic sunt incluse, ceea ce preîntâmpină situaţii care s-ar dovedi, altfel, extrem de costisitoare.

Cei mai buni tehnicieni

Vă punem la dispoziţie numai cei mai buni tehnicieni

Pentru a garanta că autocamionul se află întotdeauna într-o formă superioară, vă punem la dispoziţie numai tehnicieni care cunosc totul despre cele mai recente tehnologii, inclusiv din zona electronicii complexe. Aceştia utilizează numai piese de schimb Volvo originale şi au acces integral la toate instrumentele şi piesele speciale de care au nevoie pentru a-şi realiza activitatea rapid şi la o calitate excelentă.

Service la momentul potrivit

Oferim întotdeauna service la momentul potrivit

Vehiculul dumneavoastră este menţinut într-o stare foarte bună, datorită planului de service cu date convenite împreună cu dumneavoastră. Vă contactăm pentru a face service şi efectuăm toate operaţiunile necesare pentru a asigura disponibilitatea şi funcţionalitatea autocamionului. Evident, lucrăm în afara programului dumneavoastră, pentru a nu întrerupe operaţiunile, şi suntem în apropiere în cazul în care survine ceva neaşteptat.

Vă menţinem autocamionul în cea mai bună stare de funcţionare

Vă menţinem autocamionul în cea mai bună stare de funcţionare

Toate lucrările de service şi reparaţii se desfăşoară astfel încât să se fie adecvate pentru desfăşurarea activităţii dumneavoastră. Datorită întreruperilor planificate în acest mod, autocamionul este gata să livreze oriunde este necesar. Astfel, vă puteţi onora promisiunile şi aveţi posibilitatea să vă concentraţi asupra sporirii profitabilităţii afacerii dumneavoastră.

Economisiţi timp, efort şi bani

Economisiţi timp, efort şi bani

Programarea şi sfera de acoperire a contractului sunt personalizate pentru dumneavoastră. Aceasta înseamnă reducerea timpului şi efortului alocat problemelor de service. Mai mult, ştiţi dinainte toate costurile pentru întreţinere, service şi reparaţii ale lanului cinematic, ceea ce vă oferă un control superior. În cele din urmă, costurile totale de exploatare sunt mai mici, datorită faptului că autocamioanele funcţionează fără întrerupere şi cu mai puţine staţionări neplanificate.

Doriţi un sfat despre cel mai potrivit contract de service pentru dumneavoastră? Contactaţi reprezentantul dumneavoastră local Volvo Trucks.