Servicii adaptate nevoilor dumneavoastră

Servicii adaptate nevoilor dumneavoastră

Indiferent dacă dispuneţi de cinci sau de cinci sute de autocamioane, Dynafleet se va dovedi de un real folos. Totuşi, solicitările diferă ín funcţie de tipul şi complexitatea operaţiunilor de transport. De aceea, Dynafleet este format din patru servicii diferite. Puteţi alege unul singur sau le puteţi combina în funcţie de nevoile dumneavoastră. Fiecare serviciu poate fi integrat cu sistemele dumneavoastră administrative de la birou. Iată câteva exemple despre beneficiile pe care vi le poate oferi fiecare.

Combustibil & Emisii poluante.
Este instrumentul ideal pentru reducerea consumului de combustibil şi pentru micşorarea poluarii aerului. Sistemul oferă rapoarte detaliate care vă uşurează analiza potenţialelor îmbunătăţiri şi a rezultatelor obţinute. Mulţi clienţi folosesc Dynafleet după ce au oferit şoferilor cursuri de pregătire în privinţa condusului economic şi al tehnicilor de condus prietenoase cu mediul înconjurător.
Citiţi mai mult

Poziţionare
Serviciul Poziţionare vă uşurează planificarea activităţii de transport şi efectuarea ei în cel mai eficient mod posibil. Hărţile detaliate vă oferă un control absolut indiferent de situaţie.
Citiţi mai mult

Timpi de conducere.
Acest serviciu vă oferă un control mai bun asupra programului şoferului astfel facilitând
planificarea cât şi administrarea transportului.
Citiţi mai mult

Mesageria.
Serviciul funcţionează la fel ca emailul, permiţând schimbul de mesaje intre şoferi şi dispecerat. Este simplu, rapid şi ieftin.
Citiţi mai mult

Pe lângă hardware-ul necesar, fiecare pachet de bază mai conţine:

  • Cartelă SIM GPRS pentru comunicare nelimitată ín Europa íntre vehicul şi birou
  • Înregistrare Dynafleet Online
  • Buton de asistenţă
  • Instruire Dynafleet
  • Curs pe Internet pentru şoferi
  • Asistenţă Dynafleet asigurată de către Volvo Action Service