Dynafleet app

Performanța flotei, totul sub controlul dvs.

Aplicaţia Dynafleet vă oferă informaţii actualizate despre performanţele camioanelor şi şoferilor dumneavoastră, oriunde vă aflaţi. Acest lucru vă oferă posibilitatea să identificaţi informaţiile critice în timp util şi să luaţi măsuri imediate pentru reducerea costurilor şi pentru o mai bună utilizare a vehiculului.

Actualizată, acum cu clasamente ale șoferilor
Versiunea actualizată îi clasifică pe șoferi în funcție de punctajul total de eficiență a utilizării combustibilului. Dacă vreun șofer are nevoie de instruire, veți fi primii care vor afla acest lucru. Șoferii se pot conecta acum și își pot monitoriza punctajul obținut în timp, putând să își compare, de asemenea, rezultatele cu ceilalți. De ce nu ați organiza un concurs amical la nivel intern pentru a spori motivația? Cu cât implicați mai mulți șoferi, cu atât mai mulți bani veți economisi.

Indicatori de eficienţă a consumului de combustibil
Această funcţie, unică în industria de gen, vă permite să comparaţi performanţele individuale ale autocamionului şi ale şoferului indiferent de tipul de transport. Indicatorii sunt prezentaţi în coduri de culoare şi sunt notaţi cu note de la 0 la 100 în 4 zone cheie: anticipare şi frânare, utilizarea motorului şi a cutiei de viteze, adaptarea vitezei şi timp staţionare.Nu sunteţi utilizator Dynafleet?
Vă rugăm să urmăriţi varianta demo inclusă în aplicaţie. Daţi click aici pentru mai multe informaţii despre Dynafleet.
Descoperă principalele avantaje
Atât ecranul de ansamblu, cât şi informaţiile detaliate din aplicaţie vă oferă informaţii de baza pentru îmbunătăţirea:

  • Eficiența utilizării combustibilului
  • Utilizarea vehiculului
  • Productivitatea șoferului

Aplicaţia are trei secţiuni principale: Ecranul de ansamblu, Vehicul şi Şofer care sunt prezentate sub meniul funcţionalităţi centrale pe iOS şi Android.

Descarcă aplicaţia
Toţi utilizatorii de Dynafleet Online au acces la informaţii esenţiale despre flota lor pe iOS sau Android. Descărcaţi gratuit aplicaţia din AppStore sau Google Play şi folosiţi-vă datele de autentificare pentru a o utiliza.

Setarea portalului pentru cea mai bună acurateţe
Vă rugăm să urmaţi aceste instrucţiuni pentru a beneficia de toate avantajele noilor Indicatori de eficienţă a consumului de combustibil:

  • Conectați-vă ca administrator în portalul Dynafleet
  • Înregistrați-vă șoferii și furnizați-le datele de autentificare
  • Alocați tipuri de utilizare pentru autocamioanele dvs.: distribuție, construcții sau transport de cursă lungă
  • Cifrele prezentate în aplicație sunt măsurate acum în funcție de tipul de transport pe care l-ați alocat vehiculului