Reduceți costurile în mod simplu

Reduceţi costurile în mod simplu

Combustibil & Mediu vă permite să urmăriţi performanţa autocamioanelor şi a şoferilor dumneavoastră. În numai câteva secunde, puteţi genera rapoarte pe baza unei game ample de parametri şi puteţi descoperi de ce un anumit şofer obţine un consum de combustibil mai mare decât altul, folosind acelaşi autocamion. Astfel, economiile potenţiale pot fi identificate mai rapid şi cu un grad mai mare de precizie decât până acum.


Accent pe eficienţa utilizării combustibilului

Accent pe eficienţa utilizării combustibilului

Raportul privind Punctajul de eficienţă a utilizării combustibilului vă oferă imediat o prezentare generală a performanţei de utilizare a combustibilului pentru şoferi şi vehiculele lor. Un punctaj de la 0 la 100, prezentat atât prin coduri de culoare, cât şi prin cifre, vă va indica performanţa în patru domenii cheie: anticipare şi frânare, utilizarea motorului şi a treptelor de viteză, adaptarea vitezei şi staţionare.

Economii durabile

Economii durabile

Funcţia Fuel Efficiency Score vă permite să vă comparaţi şoferii în detaliu şi de asemenea să urmăriţi evoluţia lor de-a lungul timpului. Împreună, acest lucru face ca Punctajul de eficienţă a utilizării combustibilului să fie un instrument perfect pentru instruirea activă a şoferilor şi pentru controlul asupra consumului de combustibil în timp.

Driver Coaching

Driver Coaching

Driver Coaching este o funcţie care îi oferă şoferului sfaturi despre cum poate conduce mai eficient în privinţa consumului de combustibil. Oferă o analiză permanentă pe perioada întregii curse, astfel şoferul poate răspunde schimbărilor intervenite.


Ajutaţi-vă afacerea să se dezvolte

Ajutaţi-vă afacerea să se dezvolte

Îmbunătăţirea eficienţei de utilizare a combustibilului echivalează totodată cu reducerea impactului aspura mediului. O documentare amănunţită cu privire la emisiile poluante vă poate ajuta să atrageţi şi păstraţi clienţi care respectă mediul înconjurător. Cu Dynafleet, rapoartele privind mediul înconjurător pot fi trimise în mod automat clientului la intervalele pe care le stabiliţi.

Serviciul Combustibil & Mediu:
  • Vă oferă o prezentare generală clară privind consumul de combustibil, distanţa parcursă, nivelul emisiilor poluante şi multe altele
  • Permite analizarea modului în care un anumit şofer se descurcă în privinţa utilizării eficiente a combustibilului
  • Furnizează rapoarte uşor de interpretat, care indică clar zonele ce necesită îmbunătăţiri pentru reducerea costurilor
  • Permite generarea de rapoarte speciale privind eficienţa utilizarii combustibilului, care produc economii consecvente în timp
  • Avertizează în cazul în care există modificări semnificative ale nivelului de combustibil cauzate de eventuale furturi de combustibil
  • Rapoarte privind nivelul de emisii poluante, ce pot fi trimise în mod automat clienţilor
  •  Driver Coaching în cabină.