Gata cu neînțelegerile

Gata cu neînţelegerile

Menţineţi o comunicare simplă, sigură şi economică cu ajutorul serviciului Mesagerie. Menţinând la curent permanent atât şoferul, cât şi dispecerul, neînţelegerile costisitoare sunt evitate cu uşurinţă. Comunicarea este nelimitată, plătiţi pur şi simplu o taxă lunară fixă, indiferent de locaţia autocamionului.

În contact permanent cu autocamionul

În contact permanent cu autocamionul

Mesageria oferă siguranţa de a putea lua întotdeauna legătura cu autocamionul, indiferent de cine se află la volan în momentul respectiv. Dispecerul şi şoferii comunică prin mesaje text, care sunt uşor de editat şi care se afişează instantaneu pe ecranul din autocamion. Şoferul utilizează o tastatură wireless pentru a comunica atunci când autocamionul staţionează. Comenzile pot fi gestionate în timpul rulării.

Integrarea cu celelalte sisteme pe care le deţineţi

Integrarea cu celelalte sisteme pe care le deţineţi

Serviciul Mesagerie permite, de asemenea, integrarea simplă a sistemelor dumneavoastră de comandă şi facturare cu Dynafleet. Astfel, toate informaţiile esenţiale pot fi gestionate pe acelaşi ecran, ceea ce asigură un control general sporit. De asemenea, este mult mai comod pentru şofer, deoarece comenzile sale de lucru sunt prezentate clar pe ecranul din autocamion.Descoperiţi întregul potenţial al ecranului

Descoperiţi întregul potenţial al ecranului

Ecranul din autocamion poate fi utilizat în mai multe moduri în afară de mesagerie. Notificările automate privind timpul de lucru rămas, traficul lent sau cea mai bună rută de ales (cu Navigaţie, opţional) simplifică munca şoferului şi reduce stresul la care acesta este supus. Discutaţi cu dealerul Volvo pentru a afla ce opţiuni şi funcţionalităţi ale ecranului sunt disponibile pentru autocamioanele dumneavoastră.

Serviciul Mesagerie:
  • Comunicare simplă. Mesaje text clare în autocamion şi la birou
  • Mesaje rapide. Îl determină pe şofer să ia deciziile corecte, la momentul potrivit
  • Economic. Taxă lunară fixă, indiferent de locaţia autocamioanelor