Soluții pentru afaceri mai bune

Soluţii pentru afaceri mai bune

Dynafleet a fost conceput cu scopul de a vă oferi informaţii corecte şi actualizate, exact atunci când le doriţi. Şi, astfel, sistemul vă ajută să rezolvaţi mai multe probleme enumerate mai jos.


Control asupra costurilor privind combustibilul

Control asupra costurilor privind combustibilul: Rapoartele privind eficienţa de utilizare a combustibilului vă furnizează toate detaliile de care aveţi nevoie privind consumul actual de combustibil şi tendinţele acestuia. Acest lucru simplifică iniţierea schimbărilor privind comportamentul şoferilor, care sunt necesare pentru reducerea consumului de combustibil şi facilitează urmărirea progreselor făcute în timp.
Productivitate îmbunătăţită a şoferilor

Productivitate îmbunătăţită a şoferilor: Toate activităţile şoferilor sunt înregistrate şi prezentate. Cât durează până când este nevoie de o pauză? Poate prelua şoferul această sarcină nouă în cadrul turei sale de lucru? Toate acestea sunt calculate şi vă sunt prezentate clar, ceea ce vă permite să utilizaţi la maxim fiecare minut.
Identificarea capacităţii libere

Identificarea capacităţii libere:
Dynafleet poate face o listă a vehiculelor care se potrivesc cel mai bine pentru o sarcină de transport nouă. Factori precum poziţia geografică, timpul de lucru rămas şi limitele de viteză sunt toate analizate pentru a vă ajuta să luaţi cea mai bună decizie.

Monitorizarea vehiculelor şi a şoferilor

Monitorizarea vehiculelor şi a şoferilor:
Utilizarea vehiculelor este prezentată exact în rapoarte. Cât de mult frânează un şofer? Sau cât merge la ralanti? Atunci când se compară doi şoferi care folosesc acelaşi autocamion, se pot observa uneori diferenţe semnificative. Dynafleet vă ajută să le corectaţi, ceea ce reduce uzura vehiculului, îmbunătăţindu-se, totodată, stilul de condus.

Respectarea reglementărilor legale

Respectarea reglementărilor legale:
Respectarea timpilor de condus poate fi o sarcină complexă. Însă nu cu Dynafleet. Sistemul de management al flotei vă ajută să urmăriţi activitatea şoferilor din trecut şi în prezent. Se generează o alertă atât la birou, cât şi în autocamion, în cazul în care un şofer este pe cale să depăşească limita permisă de lucru.

Timp redus de administrare

Timp redus de administrare:
Dynafleet gestionează în mod automat o mare parte a muncii care înainte se făcea manual, cum ar fi, spre exemplu, descărcările datelor tahografului şi analizarea multiplilor parametri ai vehiculului. Acest lucru reduce foarte mult timpul de administrare şi generează timp liber, necesar pentru alte activităţi.

Vizualizarea impactului asupra mediului

Vizualizarea impactului asupra mediului:
Rapoartele de impact asupra mediului vă permit să urmăriţi în detaliu emisiile de CO2 ale flotei. Rapoartele pot fi trimise în mod automat clienţilor dumneavoastră dacă solicitaţi acest lucru. Aceasta vă ajută să adoptaţi o atitudine proactivă şi să economisiţi, totodată, timpul necesar analizării informaţiilor.