Volvo Trucks Financial Services

Volvo Financial Services.
Calea dumneavoastră spre progres.


Autocamionul Volvo este un autovehicul de cea mai bună calitate, fiind deopotrivă sigur şi personalizat pentru a corespunde perfect activităţii pe care o desfăşuraţi. Acelaşi lucru este valabil pentru capacitatea noastră de a vă ajuta cu soluţii financiare, combinând experienţa în domeniu cu dorinţa de a vă menţine afacerea şi autocamioanele în mişcare.

Autocamion Volvo FM care descarcă

Toate necesităţile dumneavoastră sunt importante pentru noi

Volvo Trucks vă înţelege şi este preocupat ca nimeni altcineva de afacerea dumneavoastră. Pot exista variaţii sezoniere ale venitului şi momente dificile, dar credem că autocamioanele noastre vă vor susţine afacerea – şi avem flexibilitatea necesară pentru a găsi o modalitate sigură de urmat pentru dumneavoastră. Soluţiile financiare se referă exclusiv la cifre, dar este vorba despre cifrele dumneavoastră. Pe baza experienţei în domeniu şi a capacităţii noastre de a vă ajuta să obţineţi soluţii financiare, vă putem satisface toate necesităţile.

Volvo FH şi motocicletă

Ar fi preferabil să achiziţionaţi autocamionul sau să îl cumpăraţi în leasing?

Un autocamion Volvo nou este întotdeauna o investiţie excelentă, dar noile condiţii impun o nouă abordare financiară. Poate că plata în numerar sau creditul nu mai sunt soluţii potrivite pentru dumneavoastră. Din fericire, noi oferim alte câteva opţiuni – şi vom evalua cu atenţie necesităţile pentru a găsi calea de urmat pentru dumneavoastră. 

În interiorul autocamionului

Eliminaţi riscurile şi obţineţi cele mai recente modele de autocamioane

Asigurarea viitorului companiei este esenţial pentru toate generaţiile implicate în afacerea dumneavoastră. Vă putem ajuta să gestionaţi riscurile financiare implicate de calitatea de a fi proprietar în momentul în care investiţi într-un autocamion Volvo nou. Permiteţi-ne să ne ocupăm de această problemă, în timp ce dumneavoastră beneficiaţi de cele mai noi modele de autovehicule la un cost lunar competitiv. 

În interiorul biroului

Concentraţi-vă pe dezvoltare, lăsaţi restul în seama noastră

Doriţi să vă concentraţi pe dezvoltarea companiei şi să vă maximizaţi profiturile? În acest caz, permiteţi-ne să ne ocupăm de problemele legate de autocamion. Cel mai cuprinzător pachet financiar de la Volvo include finanţarea, asigurarea, reparaţiile şi întreţinerea. Acestea adaugă un plus de valoare afacerii dumneavoastră, unifică toate costurile, economisesc timp şi vă pun la dispoziţie un control operaţional complet.
 Pentru mai multe detalii şi informaţii ne puteţi contacta:
Telefon: +4 021 207 96 00
Email: office.romania@vfsco.com