Volvo FE Hybrid

Eficienţa utilizării combustibilului este esenţială

Consumul de combustibil al autocamionului Volvo FE Hybrid este de departe factorul cu cea mai mare influenţă asupra impactului dumneavoastră asupra mediului. Din fericire, dacă alegeţi Volvo FE Hybrid pentru a fi noul dumneavoastră autocamion, luaţi deja o atitudine pentru menţinerea la minimum a consumului de combustibil diesel.


Reduceţi consumul de combustibil cu până la o treime

Reduceţi consumul de combustibil cu până la o treime

Tehnologia hibridă paralelă din Volvo FE Hybrid face posibilă reducerea consumului de combustibil cu până la 30 de procente pentru autocamioanele de colectare a deşeurilor (luând în calcul partea electrică) şi cu 15-20 de procente pentru cele de distribuţie. Acestea sunt veşti bune pentru mediu şi reprezintă dovada atenţiei pe care o acordaţi mediului înconjurător.

Dacă vă pasă mai mult, economisiţi mai mult

Dacă vă pasă mai mult, economisiţi mai mult

Lucrările de service regulate reprezintă un factor important în menţinerea consumului de combustibil la un nivel cât mai redus. Dacă autocamionul dumneavoastră este verificat regulat, puteţi să vă asiguraţi că va fi întotdeauna pregătit pentru a menţine un consum redus de combustibil diesel. În oferta de Volvo FE Hybrid este inclus şi un Contract de Service Volvo Gold. Contractul asigură un control deplin al tuturor costurilor de service şi elimină costurile neaşteptate.

Alimentaţi cu grijă

Alimentaţi cu grijă

Una dintre modalităţile de reducere la minimum a emisiilor de dioxid de carbon este de a face o alegere în cunoştinţă de cauză atunci când umpleţi rezervorul. Diagrama din dreapta vă arată cum sunt afectate emisiile de diferitele amestecuri disponibile pentru Volvo FE Hybrid.