Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)

Specificaţiile cabinei pentru noul Volvo FE

În această pagină regăsiţi:
  • Dimensiuni cabină
  • Caracteristici cabină

Descărcați toate specificațiile echipamentelor (PDF)Dimensiuni cabină


Cabină de zi Cabină confort Cabină de dormit
Cabina de zi oferă şoferului un mediu de lucru confortabil şi ergonomic. Înălţime interioară 1.605 mm, lungime 1.600 mm, lăţime 2.300 mm. Cabina confort oferă spaţiu suplimentar în care poate fi amplasat un pat pentru o persoană sau poate fi utilizat ca spaţiu de birou cu compartimente de depozitare suplimentare. Înălţime interioară 1.605 mm, lungime 2.000 mm, lăţime 2.300 mm. Cabină de dormit cu pat pentru o persoană. Înălţime interioară 1.605 mm, lungime 2.200 mm, lăţime 2.300 mm.


Cabină de zi Volvo FE, vedere laterală

Cabină confort Volvo FE, vedere laterală

Cabină de dormit Volvo FE, vedere laterală

Cabină de zi Volvo FE, vedere de sus

Cabină confort Volvo FE, vedere de sus

Cabină de dormit Volvo FE, vedere de sus

Cabină de zi Volvo FE, vedere laterală interior Cabină confort Volvo FE, vedere laterală interior Cabină de dormit Volvo FE, vedere laterală interior


Cabină cu acces coborât
Cabină cu acces coborât și spațiu pentru până la trei pasageri cu centuri de siguranță. Înălțime interioară 1.605 mm, lungime 2.200 mm, lățime 2.300 mm.

Cabină cu acces coborât pentru Volvo FE, vedere în lateral

   
Cabină cu acces coborât pentru Volvo FE, vedere de sus    


Caracteristici cabină


Suspensia cabinei
Suspensie mecanică atât pe faţă, cât şi pe spate: arcuri şi amortizor. Suspensie pneumatică atât pe faţă, cât şi pe spate: perne de aer.

Scaun şofer
Trei variante diferite de confort: Comfort, Standard şi Economy. Toate cele trei oferă sisteme de ajustare pentru spătar, pe lungime, înălţime şi pentru înclinaţia în faţă şi tetiere integrate.

Scaun pasager
Sunt disponibile trei variante diferite de confort: Standard, Economy sau Basic.

Culori
Sunt disponibile aproximativ 232 de variante fixe. Pe lângă acestea, pot fi comandate culori suplimentare în Adaptările clientului.

Volan
Volanul are un diametru de 460 sau 500 mm, în funcţie de configuraţia autocamionului şi poate fi reglat pneumatic în poziţia dorită.

Trapă de plafon
Cabina poate fi echipată cu o trapă de plafon care se poate deschide la 50 mm. Aceasta este disponibilă în variantă din sticlă sau oţel. Trapa poate fi acţionată manual sau electronic.

Încălzire cabină
Sistemul de încălzire a cabinei este disponibil în două variante: doar radiator cu comandă manuală sau sistem de aer condiţionat şi radiator cu comandă manuală. Este, de asemenea, disponibil un radiator de parcare de 2 kW, care poate fi configurat opţional.

Spaţii de depozitare în cabină
Interiorul cabinei prezintă numeroase compartimente de depozitare practice, uşor accesibile, pentru documente şi obiecte personale. Există două spaţii de depozitare deasupra parbrizului, precum şi patru compartimente DIN. Se pot configura opţional o serie de spaţii diferite de depozitare şi cutii pe tunelul motorului, suport pentru scris şi cârlige pentru agăţat haine.

Claxoane
Sunt disponibile două tipuri suplimentare de claxoane, electrice sau pneumatice: fie două claxoane montate pe plafon, cu comandă pneumatică, fie un claxon electric sub capota din faţă.

Pat
Patul este disponibil din două sau trei secţiuni şi are o lăţime de 580 mm sau 780 mm. Este disponibilă opţional o bară de protecţie pentru pat.