Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)
Spaţiu îngust? Nicio problemă
Spaţiu îngust? Nicio problemă.

Pasajele înguste, o reţea de drumuri dintr-o epocă apusă şi, întotdeauna, presiunea continuă a timpului. Sunteţi pregătit pentru a trece testul de manevrabilitate din centrul oraşului?

 

Noul Volvo FE oferă manevrabilitate excelentă şi vizibilitate în toate direcţiile, ceea ce este perfect pentru mediul urban.
Volvo FE

Centrele oraşelor şi mediile urbane sunt din ce în ce mai dificile pentru autocamioane. Reglementările de circulaţie şi cele privind timpii de oprire sunt din ce în ce mai severe, însă necesitatea de livrări punctuale este tot mai mare. Dumneavoastră şi clienţii dumneavoastră veţi fi mulţumiţi să aflaţi că noul Volvo FE oferă caracteristici de manevrabilitate care vă duc în locurile în care trebuie să ajungeţi, fără probleme inutile.

Proiectat pentru confort

Datorită diametrului de bracaj excepţional, transmisiei I-Shift şi ergonomiei la rulare, noul Volvo FE supune şoferul unor eforturi fizice mai mici decât majoritatea celorlalte autocamioane.

Tehnologie acţionatoare

Atunci când vine vorba de sporirea atenţiei în timpul condusului, una dintre cele mai populare opţiuni este reprezentată de o cameră posterioară. Iar datorită oglinzilor care minimizează punctele moarte, siguranţa pentru pietoni, biciclişti şi pentru ceilalţi participanţi la trafic este, de asemenea, sporită. La Volvo, înţelegem importanţa manevrabilităţii – aşa că, de ce să nu permiteţi noului Volvo FE să vă ducă în locurile până acum inaccesibile, atât din punct de vedere fizic, cât şi comercial?

8
Manevrabilitate