Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)
Răspunsul este „da”
Faceţi cunoştinţă cu noul Volvo FE

De la distribuţia regională la construcţii uşoare, utilităţi şi transporturi frigorifice – toate aceste sarcini presupun ca performanţele noului Volvo FE din clasa de 18-26 tone să atingă un nou nivel de flexibilitate.

Disponibil acum cu transmisia I-Shift care economiseşte combustibil.
I-Shift

Gândiţi-vă la o zi normală de lucru, apoi gândiţi-vă la autocamionul dumneavoastră. Obţineţi ceea ce doriţi în ceea ce priveşte eficienţa operaţională şi cea comercială? Dacă aveţi îndoieli, poate că noul Volvo FE vă poate ajuta să vă decideţi. Datorită unei serii de îmbunătăţiri, precum transmisia I-Shift care echipează toate modelele, acesta este mai mult decât pregătit să iasă în evidenţă şi să fie luat în considerare.

Ştiri internaţionale – I-Shift pe noul Volvo FE

Noul Volvo FE este echipat cu renumita noastră transmisie I-Shift. Pentru şofer, acest lucru înseamnă ture mai confortabile şi mai puţin solicitante, iar pentru operator, economii mai mari de combustibil şi transporturi mai eficiente.
Citiţi mai multe despre I-Shift

Gamă nouă de motoare dezvoltate de Volvo.
Gamă nouă de motoare dezvoltate de Volvo.

Mai flexibil ca niciodată

Flexibilitatea o veţi regăsi, de asemenea, în opţiunile de prize de putere – de înţeles dacă se ia în considerare varietatea sarcinilor ce trebuie îndeplinite. Un program complet nou de control al motorului se asigură, de asemenea, că nivelul de putere este întotdeauna cel potrivit.

Nou design frontal cu lumini de zi cu LED.
Lumini de zi cu LED

Stabil şi robust, în interior şi în exterior

Un şasiu stabil şi robust înseamnă că autocamionul poate ajunge în mai multe locuri ca niciodată, cu mai multă uşurinţă şi eficienţă. De asemenea, trebuie să menţionăm că noul Volvo FE este la fel de impresionant şi în ceea ce priveşte latura umană. Ergonomia în timpul rulării, noul scaun şi cabina atent proiectată îl fac ideal pentru o utilizare confortabilă şi sigură, precum şi pentru intrările şi ieşirile multiple. Aceste caracteristici permit Volvo FE să răspundă pozitiv la o gamă de provocări mai largă. Veşti bune pentru dumneavoastră, veşti excelente pentru afacerea dumneavoastră.

2
Rezumat produs