Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)
Conduceţi în siguranţă

Caracteristicile de siguranţă inteligente oferă numeroase beneficii. Acestea detectează şi reduc riscurile specifice. Sprijină şoferul în timp ce sunt îndeplinite sarcini specializate. Şi oferă chiar şi mijloace de reducere a costurilor.

Noul Volvo FE sporeşte numărul nostru de elemente de siguranţă inovatoare prin intermediul adăugării de caracteristici noi şi solide. Acesta este echipat acum cu ESP (program electronic de stabilitate), având ca rezultat sporirea nivelurilor de performanţă la rulare şi de siguranţă, prin intermediul îmbunătăţirii stabilităţii direcţionale şi stabilităţii la rulare.

Renumită pentru siguranţa sa, cabina Volvo reprezintă un scut de protecţie la cele mai înalte standarde.
Cască

Ieşi în evidenţă; rămâi în siguranţă

În afară de avantajele demonstrate ale ESP, printre echipamentele de siguranţă preventivă de pe noul Volvo FE se numără oglinzile cu design inteligent care minimizează unghiurile moarte laterale şi noile lumini de zi frontale cu LED-uri. Ambele caracteristici optimizează vizibilitatea – atât din perspectiva celui care observă, cât şi din perspectiva celui care trebuie să fie observat. Veşti bune pentru şofer şi pentru bicicliştii şi pietonii din centrul oraşelor.

Design nou pentru scaune

În interiorul cabinei, şoferul se poate considera în centrul uneia dintre cele mai sigure zone de care poate beneficia un şofer. Apreciata cabină sigură Volvo a fost echipată cu un nou scaun îmbunătăţit ce minimizează efectele negative în eventualitatea unui accident.

Înconjuraţi-vă de caracteristici de siguranţă preventivă şi de protecţie cu performanţe
de clasă mondială.

Un avantaj comercial

În mod evident, siguranţa fizică a şoferilor, a celorlalţi participanţi la trafic şi a pietonilor este esenţială. Totuşi, suntem, de asemenea, conştienţi să evitarea accidentelor minore şi reducerea necesităţii unor reparaţi ce consumă timp pot avea o contribuţie majoră la disponibilitatea autocamionului şi la costul total de exploatare. Când vine vorba de siguranţă, misiunea noastră este clară – de ce să nu urcaţi şi dumneavoastră la bord pentru a afla singur?

9
Siguranţă