Volvo FH

Noul lider în transportul de cursă lungă. Pentru un nivel inegalabil de confort pentru șofer și eficiență de exploatare.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 sau 10×4

D13 sau D16 (între 420 şi 750 CP)
Noua serie Volvo FH

Autocamionul viitorului este acum şi mai futurist.

Se spune că un concept câştigător nu trebuie schimbat. Totuşi, este exact ceea ce am făcut. Permiteţi-ne să vă prezentăm câteva caracteristici noi care vor aduce un plus de confort şi siguranţă la condus şi vor face autocamionul şi mai util pentru multe alte aplicaţii şi sarcini de transport.
Bun venit în viitor.

Top 10 știri

1 DESIGN O privire asupra noului design aerodinamic mai spațios
în interior. arrow
6 CONDIȚII DE LOCUIT Descoperiți cum devine noul Volvo FH o casă departe de acasă. arrow
dotted line
2 MANEVRABILITATE Motivul pentru care pare că se conduce mai degrabă ca un automobil şi modul în care I-Shift Dual Clutch şi suspensia faţă independentă duc această senzaţie la nivelul următor.. arrow 7 SIGURANȚĂ Testarea la impact realizată conform standardelor suedeze și prima trapă de ieșire de urgență din lume, șoferii de autocamion. arrow
dotted line
3 COMBUSTIBIL Cum se economisește combustibilul pe pante, fără cel mai mic efort – o funcție nouă și inteligentă, numită I-See. arrow 8 SECURITATE Butonul VAS: o linie de asistență încorporată, pentru a primi ajutor într-o limbă pe care o înțelegeți. arrow
dotted line
4 MEDIU DE LUCRU Un mediu de lucru în care șoferul are mai multe de spus despre ergonomie. arrow 9 ÎNCĂRCARE Toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a simplifica încărcarea – chiar în propria palmă. arrow
dotted line
5 SPAȚIU Vedeți câți șoferi de autocamion încap în noua cabină spațioasă. arrow 10 DISPONIBILITATE Citiți despre noua tehnologie inteligentă, care vă oferă mai multă disponibilitate ca niciodată. arrow
Pachete de economisire a combustibilului dedicate transportului de cursă lungă

Combustibilul şi afacerea dumneavoastră. Reduceţi consumul de combustibil cu până la 11%.

Două pachete de elemente care reduc cu adevărat consumul de combustibil pentru transporturile de cursă lungă, incluzând atât produse, cât şi servicii. Faceți economii de combustibil de până la 11 %, în beneficiul afacerii dumneavoastră, cât şi al mediului înconjurător.

Aflaţi mai multe despre combustibil şi afacerea dumneavoastră

Noul contract Volvo Gold

Promisiunea noastră: disponibilitate de 100%.

Poarta telematică conectează autocamionul Volvo FH cu atelierul practic de oriunde. Abonaţi-vă la Noul Contract Volvo Gold pentru a obţine toate beneficiile şi o disponibilitate de 100%.

Aflaţi mai multe despre Noul Contract Volvo Gold

Software I-See pentru I-Shift

I-See. Economisiţi combustibil pe orice tip de drum.

Un sistem de control al vitezei de croazieră care planifică anticipat – cea mai recentă adăugire adusă software-ul inteligent I-Shift este revoluționară. Și face o economie de combustibil de până la 5 %.

Aflaţi mai multe despre I-See

Ridicare punte în tandem

Doriți un consum redus de combustibil?
Este suficient să ridicați puntea motoare.

Tandemul cu punte liftabilă este o caracteristică inovatoare care vă permite să decuplați și să ridicați puntea motoare atunci când nu este necesară, pentru o rază de bracaj mai strânsă și un consum de combustibil redus cu până la 4% atunci când camionul nu are încărcătură.

Aflați mai multe despre Tandem cu punte liftabilă

Motorul noului Volvo FH

Motoarele diesel Volvo. Cuplu mare. Consum redus de combustibil.

Manevrabilitate excelentă și consum redus de combustibil. Acestea sunt caracteristicile motoarelor diesel Volvo. Alegeți dintre șapte modele diferite de motoare de 13 și 16 litri, ce dezvoltă puteri maxime de la 420 la 750 CP.

Aflaţi mai multe despre motoare
Schimbător de viteze I-Shift

I-Shift. Cel mai inteligent schimbător de viteze din lume.

Transmisia I-Shift este imbatabilă când vine vorba de condus economic. Schimbările precise ale treptelor de viteză și programul software inteligent îmbunătățesc considerabil economia de combustibil. Acum este disponibilă și pentru aplicații dificile.

Aflaţi mai multe despre I-Shift

Interiorul cabinei noului Volvo FH

Cabina Globetrotter reinventată.

Spaţiu generos şi o multitudine de caracteristici noi. Când am proiectat noile cabine, nu ne-am mulţumit cu modificări minore. Ne-am propus să proiectăm mediul perfect pentru şofer. Atât pentru lucru, cât şi pentru odihnă.

Aflaţi mai multe despre interiorul cabinei

Suspensie față individuală

Manevrabilitate asemănătoare autoturismelor. Vă prezentăm suspensia faţă independentă.

Dacă aveţi nevoie de un motiv pentru a efectua un test cu autocamionul Volvo FH, iată-l. Primul autocamion din lume produs în serie, cu suspensie faţă individuală, care se comportă ca nici un altul.

Aflaţi mai multe despre suspensia faţă individuală

Direcţie dinamică Volvo

Direcţie dinamică Volvo. Control total fără efort.

Controlați autocamionul cu o precizie perfectă și tensiune asupra mușchilor redusă în mod drastic. Acum este disponibilă pentru punți față duble sau în combinație cu suspensie față independentă.

Aflaţi mai multe despre sistemul Direcţie dinamică Volvo

Suspensie pneumatică destinată construcțiilor

Suspensie pneumatică spate pentru teren accidentat.

Confort deosebit la rulare. Ușurință la încărcare și descărcare. Și având o gardă la sol de 300 mm. Dacă aveți de gând să utilizați autocamionul Volvo FH pe teren accidentat, aceasta este suspensia care vă trebuie.

Aflați mai multe despre suspensia pneumatică pentru construcții

Climatizare de parcare I-ParkCool

I-ParkCool. Somn confortabil pe timpul nopţii.

Temperatură perfectă pe tot parcursul nopţii. Chiar dacă afară este foarte cald. Dacă vă petreceţi nopţile în cabină, aceasta reprezintă o noutate importantă. I-ParkCool este sistemul de climatizare de parcare integrat, unic, de capacitate superioară. Aşadar, vă puteţi trezi odihniţi a doua zi.

Aflaţi mai multe despre I-ParkCool

Work Remote

Manipulare precisă a încărcăturii. De oriunde.

ECS4 este cea mai recentă versiune a sistemului electronic de suspensie de la Volvo. Cea mai importantă noutate? O telecomandă wireless.

Aflaţi mai multe despre ECS4 şi Work Remote

Schimbător de viteze I-Shift

Experimentaţi confortul cu I-Shift cu ambreiaj dublu.

Faceţi ca puterea să se transmită într-un flux întrerupt. Beneficiile constau dintr-o manevrabilitate superioară şi un confort la volan de neegalat.

Aflaţi mai multe despre I-Shift cu ambreiaj dublu
Exteriorul cabinei FH supus testelor la impact

Cel mai sigur loc posibil.

În interiorul unui Volvo, sunteţi bine protejaţi. Noile cabine sunt cele mai rezistente cabine Volvo de până acum şi au trecut cele mai dure teste de impact din lume.

Aflaţi mai multe despre exteriorul cabinei

Sisteme Volvo de asistență pentru șofer

Sisteme de asistenţă pentru şofer.
Deoarece accidentele pot fi evitate.

Siguranţa reprezintă punctul forte al companiei Volvo. Sistemele eficiente de asistenţă pentru şofer, îl ajută în mod eficient să evite accidentele.

Aflaţi mai multe despre sistemele de asistenţă pentru şofer

Protecție pentru transporturi grele

Atunci când traseul devine dificil, această bară de protecție pentru transporturi în condiţii grele vă poate menține pe șosea.

Teren accidentat sau trafic aglomerat? Echipați autocamionul Volvo FH cu noua bară de protecție pentru transporturi în condiţii grele, pentru a evita zgârierea, ciobirea sau spargerea farurilor.

Aflați mai multe despre bara de protecție pentru transporturi în condiţii grele

Noile oglinzi retrovizoare FH

Oglinzi noi. Care arată mai mult.

Oglinzile reproiectate aerodinamic, camerele video pentru marşarier şi noii stâlpi verticali din faţă oferă o vizibilitate fără precedent.

Aflaţi mai multe despre oglinzile retrovizoare

Noile faruri FH

Faruri optimizate. În orice direcţie v-aţi deplasa.

Cu cât vizibilitatea este mai bună, cu atât sunteţi mai în siguranţă. De aceea, noul Volvo FH dispune de fază lungă îmbunătăţită, lumini statice îmbunătăţite pentru viraje şi, pentru prima dată la un autocamion, faruri dinamice.

Aflaţi mai multe despre faruri

 

Noul panou de bord FH

Panou de bord reproiectat. Mai puţine elemente care pot distrage atenţia.

Noul şi modernul panou de bord este proiectat pentru beneficiul şoferului şi cuprinde toate informațiile în locul potrivit.

Aflaţi mai multe despre panoul de bord

Achiziţionarea unui nou Volvo FH – cum şi de ce

Căutaţi un dealer

Doriţi să achiziţionaţi un nou Volvo FH? Identificarea soluţiei de transport optime se realizează cel mai bine prin stabilirea unei întâlniri cu cineva dedicat întregului proces de cumpărare şi exploatare a unui autocamion Volvo. Împreună, veți finaliza specificaţiile, veţi identifica cea mai bună ofertă financiară, precum şi cele mai adecvate servicii de service pentru momentul în care autocamionul dumneavoastră va rula pe şosea.

Volvo FH poate fi livrat în aceste configuraţii

Cabine Motoare Transmisii Punți spate
Cabine Volvo FH Motoare Volvo FH Transmisii Volvo FH Punți spate Volvo FH
Cabină Globetrotter XL
Cabină Globetrotter
Cabină de dormit
Cabină de dormit cu plafon coborât
D13K
420, 460, 500 sau 540 CP

D16K
550, 650 sau 750 CP
I-Shift
I-Shift Dual Clutch
Schimbător de viteze manual
Reductor simplu (Aprobare GCW: 44–70 tone)

Reductor în butucul roții (Aprobare GCW: 70–120 tone)