Volvo FH

Noul lider în transportul de cursă lungă. Pentru un nivel inegalabil de confort pentru șofer și eficiență de exploatare.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 sau 10×4

D13 sau D16 (între 420 şi 750 CP)

Un spaţiu frumos de locuit

Noile cabine au nu numai un aspect cu totul nou. Acestea sunt, de asemenea, cele mai sigure cabine Volvo de până acum. Deoarece, atunci când vine vorba de siguranţă, Volvo face mai mult decât să respecte pur şi simplu cerinţele legale. Le depăşeşte.

Cabinele sunt supuse celor mai dure teste de siguranţă din lume.

În cazul unui accident, sunteţi bine protejaţi. Cele mai rezistente cabine Volvo produse până acum au fost supuse testului suedez la impact. Acesta este unic datorită faptului că este cel mai strict din lume şi a fost creat pentru a simula forţele implicate în cele mai des întâlnite accidentele. Testele demonstrează că aveţi şanse mari de supravieţuire în cazul în care vă răsturnaţi sau vă ciocniţi la 80 km/h cu un obiect staţionar.
Designul exterior al cabinei noului Volvo FH

Un design foarte aerodinamic.

Liniile curgătoare învăluie cabina. Grila frontală oferă o atitudine distinctă. Curbele dinamice din jurul parbrizului sporesc aerodinamica. Volvo FH este un autocamion care pare că se mişcă, chiar şi atunci când staţionează. Din perspectiva designului, această cabină este complet nouă. Totuşi, nu există dubii că nu ar fi de la Volvo.


Sistem de protecție anti-împănare

FUPS nou. Salvează vieţi la viteze şi mai mari.

Volvo a fost primul producător care a introdus protecţia anti-împănare, cu mult înainte ca aceasta să devină obligatorie. Cu noul FUPS, devansăm în continuare cerinţele legale, pentru a salva vieţile celorlalţi participanţi la trafic. Şi pentru a-i scuti pe şoferii de autocamion de traume groaznice. Acum, sistemul este eficient la viteze şi mai mari. În cazul unei coliziuni, acesta se poate retrage cu până la 30 cm (comparativ cu 10 cm la modelul anterior).


Protecție pentru transporturi grele

Atunci când traseul devine dificil, această bară de protecție pentru transporturi în condiţii grele vă poate menține pe șosea.

Acum, Volvo FH vine echipat cu bara de protecție opțională pentru transporturi în condiţii grele. Ca și în cazul autocamionului Volvo FMX, aceasta este realizată din oțel de 3 mm, acoperit parțial cu un strat gros de polipropilenă. Ceea ce înseamnă că se zgârie mai greu, poate încasa numeroase lovituri fără a se ciobi și protejează farurile împotriva spargerii. Iar în cazul unui impact mai mare, bara este formată din trei piese, care fac reparațiile mai ușoare.

Aflați mai multe despre protecția pentru transporturi grele


Noul Volvo FH16

Volvo FH16. Stil mai modern.

Dacă alegeţi Volvo FH16, veţi obţine mai mult decât cel mai puternic lanţ cinematic şi un interior elegant. Modelul care este vârf de gamă prezintă, de asemenea, un stil exterior unic:

  • Grilă argintiu închis satinat
  • Detalii din crom lucios
  • Panouri cu geamuri fumurii
  • Disponibil cu vopseaua Mystic Fjord

Aflaţi mai multe despre Volvo FH16