Volvo FH

Noul lider în transportul de cursă lungă. Pentru un nivel inegalabil de confort pentru șofer și eficiență de exploatare.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 sau 10×4

D13 sau D16 (între 420 şi 750 CP)

Frumos la exterior. Bestie sub capotă.

Volvo FH16 este tot ceea ce vă aşteptaţi să fie un Volvo FH. Şi multe altele. Dacă nu doriţi să faceţi compromisuri în privinţa performanţei sau a stilului, iată ce trebuie să aveţi în vedere.

Volvo FH engine Euro6

16 litri de putere pură.

Cel mai puternic motor Volvo de până acum, D16K, produce o putere impresionantă de până la 750 CP cu 3.550 Nm. Puteți alege dintre trei niveluri de putere și patru niveluri de cuplu care respectă, toate, cerințele Euro 6 privind emisiile. Îmbinat cu I-Shift (versiunea ranforsată vine ca echipare standard) și cu o gamă de punți spate puternice și eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, impune un standard propriu pentru cele mai dificile aplicații de transport.

Vizualizaţi toate opţiunile de lanţ cinematic

Design exterior Volvo FH16

De la exterior

1. Nuanţe intense
În exteriorul peretelui cabinei, oferind un aspect unic autocamionului Volvo FH16, există un panou din sticlă fumurie. Nu pentru a privi afară. Ci pentru a atrage privirile asupra sa.

2. Noul negru
Noua culoare pentru FH16 este negrul. Un negru foarte intens. Dincolo de această suprafaţă însă, se ascunde o nuanţă uimitoare. Noi o numim Mystic Fjord. Trebuie să o vedeţi.

3. Atenţia la detalii
Detaliile subtile fac toată diferenţa. În special atunci când sunt din crom lucios. Iată prin ce se remarcă scara din faţă, marginea grilei, mânerele uşilor şi sigla Volvo.

4. Grila unui campion
Grila de culoare gri închis satinat face o impresie deosebită pe orice şosea. Oglinzile şi parasolarul prezintă acelaşi aspect de primă clasă.

De la interior

 

Scaun șofer Volvo FH16 Volan Volvo FH16 Tapițerie Volvo FH16
Design unic pentru scaune.
La volanul unui Volvo FH16, vă veţi simţi ca un rege. Şi iată tronul dumneavoastră. Un scaun unic, cu un design distinct din piele de înaltă calitate sau o combinaţie de piele şi material textil, oferindu-vă o senzaţie cu adevărat deosebită. Pentru protejarea spatelui şi pentru delectarea privirii. Bineînţeles, scaunele sunt disponibile şi în versiuni cu ventilaţie.
Volanul Raven.
Sporind senzaţia plăcută la condus, volanul Raven este disponibil numai pentru Volvo FH16. Fabricat din piele neagră, cu cusături galbene în contrast, se potriveşte subtil cu scaunele şi cu ornamentele din interior.
De primă clasă.
Interiorul prezintă panouri pentru uşi, panouri pentru pereţi, ornamente cromate, perdele, tapiţerie pentru pat şi lumini suplimentare pentru uşi, toate cu adevărat unice. Împreună, acestea creează o ambianţă luxoasă în interiorul cabinei.