Volvo FH

Noul lider în transportul de cursă lungă. Pentru un nivel inegalabil de confort pentru șofer și eficiență de exploatare.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2 sau 8×4

D13 sau D16 (între 420 şi 750 CP)

Frumos la exterior. Bestie sub capotă.

Volvo FH16 este tot ceea ce vă aşteptaţi să fie un Volvo FH. Şi multe altele. Dacă nu doriţi să faceţi compromisuri în privinţa performanţei sau a stilului, iată ce trebuie să aveţi în vedere.

Volvo FH16

Urcarea

Urcați dealurile și păstrați viteza.
Explorați noul Volvo FH16 în mediul său natural.


Motorul D16G FH16 de 16 litri

Oricât de mari ar fi exigenţele dumneavoastră. Lanţul cinematic face faţă provocării.

Volvo FH16 este propulsat de motorul D16G de 16 litri, generând o putere impresionantă de 750 CP şi un cuplu de 3.550 Nm. Adăugaţi o serie de cutii de viteze dimensionate special pentru orice aplicaţie şi o opţiune de punţi spate puternice şi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil şi obţineţi un lanţ cinematic care nu numai că face faţă oricărei activităţi. Ci o face cu costuri de exploatare excelente.

Vizualizaţi toate opţiunile de lanţ cinematic

Design exterior Volvo FH16

De la exterior

1. Nuanţe intense
În exteriorul peretelui cabinei, oferind un aspect unic autocamionului Volvo FH16, există un panou din sticlă fumurie. Nu pentru a privi afară. Ci pentru a atrage privirile asupra sa.

2. Noul negru
Noua culoare pentru FH16 este negrul. Un negru foarte intens. Dincolo de această suprafaţă însă, se ascunde o nuanţă uimitoare. Noi o numim Mystic Fjord. Trebuie să o vedeţi.

3. Atenţia la detalii
Detaliile subtile fac toată diferenţa. În special atunci când sunt din crom lucios. Iată prin ce se remarcă scara din faţă, marginea grilei, mânerele uşilor şi sigla Volvo.

4. Grila unui campion
Grila de culoare gri închis satinat face o impresie deosebită pe orice şosea. Oglinzile şi parasolarul prezintă acelaşi aspect de primă clasă.

De la interior

 

Scaun șofer Volvo FH16 Volan Volvo FH16 Tapițerie Volvo FH16
Design unic pentru scaune.
La volanul unui Volvo FH16, vă veţi simţi ca un rege. Şi iată tronul dumneavoastră. Un scaun unic, cu un design distinct din piele de înaltă calitate sau o combinaţie de piele şi material textil, oferindu-vă o senzaţie cu adevărat deosebită. Pentru protejarea spatelui şi pentru delectarea privirii. Bineînţeles, scaunele sunt disponibile şi în versiuni cu ventilaţie.
Volanul Raven.
Sporind senzaţia plăcută la condus, volanul Raven este disponibil numai pentru Volvo FH16. Fabricat din piele neagră, cu cusături galbene în contrast, se potriveşte subtil cu scaunele şi cu ornamentele din interior.
De primă clasă.
Interiorul prezintă panouri pentru uşi, panouri pentru pereţi, ornamente cromate, perdele, tapiţerie pentru pat şi lumini suplimentare pentru uşi, toate cu adevărat unice. Împreună, acestea creează o ambianţă luxoasă în interiorul cabinei.N.B. Motorul D16 prezentat pe această pagină se referă la versiunea Euro 5, care nu mai este disponibilă. Vânzările pentru versiunea Euro 6 vor începe din martie 2014. Noua serie D16 va cuprinde trei niveluri de putere: 750 CP (3.550 Nm), 650 CP (3.150 Nm) şi 550 CP (2.900 Nm).