Noul Volvo FH

Consumul de combustibil este esenţial

Consumul de combustibil al noului Volvo FH este de departe factorul cu cea mai mare influenţă asupra impactului dumneavoastră asupra mediului. Din fericire, Volvo Trucks vă poate oferi numeroase idei privind modalităţile de menţinere a consumului de combustibil la un nivel cât mai redus posibil.Consumul de combustibil este esenţial

Alimentaţi cu grijă

Una dintre modalităţile de reducere la minimum a emisiilor de dioxid de carbon este de a face o alegere în cunoştinţă de cauză atunci când umpleţi rezervorul. Diagrama din dreapta vă arată cum sunt afectate emisiile de diferitele amestecuri disponibile pentru noul Volvo FH.

Reduceţi consumul de combustibil cu până la 11 procente

Reduceţi consumul de combustibil cu până la 11 procente

Volvo Trucks crede că economisirea combustibilului ar trebui să fie un lucru simplu. De aceea am grupat toate soluţiile noastre de economisire a combustibilului în două pachete – unul care adaugă caracteristici pe noul Volvo FH şi unul care oferă o colecţie de servicii. Împreună, acestea vă pot reduce consumul de combustibil cu până la 11 procente.

Aflaţi mai multe despre pachetele de economisire de combustibil aici.

Volvo FH

Noul lider în transportul de cursă lungă. Pentru un nivel inegalabil de confort pentru șofer și eficiență de exploatare.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 sau 10×4

D13 sau D16 (între 420 şi 750 CP)