Volvo FH

Noul lider în transportul de cursă lungă. Pentru un nivel inegalabil de confort pentru șofer și eficiență de exploatare.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 sau 10×4

D13 sau D16 (între 420 şi 750 CP)

Supravegheaţi mai atent încărcătura. De la distanţă.

Suspensia controlată electronic (ECS) îmbunătăţeşte confortul în timpul rulării şi contribuie la transportul în siguranţă al încărcăturii.

ECS4 este cea mai recentă versiune care are şi mai multe opţiuni, telecomanda wireless fiind cel mai remarcabil exemplu. Deţineţi acum controlul, indiferent dacă vă aflaţi la volan sau dacă vă plimbaţi în jurul autocamionului.


Niveluri de încărcare și de condus.

5 niveluri pentru încărcare. 3 pentru deplasare. Toate sub comanda dumneavoastră.

ECS include patru perne de aer pentru fiecare punte (două pentru punţile portante amplasate în faţa punţii motoare), furnizând o ridicare efectiv paralelă a şasiului. Puteţi stabili cu uşurinţă înălţimea preferată. Sistemul vă permite să stocaţi cinci înălţimi diferite de andocare, ceea ce este util atunci când sosiţi la o rampă de încărcare cunoscută. Puteţi alege, de asemenea, dintre un nivel prestabilit şi două niveluri de deplasare ce pot fi personalizate, pentru a optimiza garda la sol şi aerodinamica.


Distribuția uniformă a încărcăturii

Menţinerea stabilității şasiului. Şi păstrarea încărcăturii la locul său.

ECS menţine constant nivelul şasiului, indiferent de modul în care este distribuită marfa. Preînâmpină deplasarea în lateral, asigurând faptul că autocamionul se află întotdeauna în echilibru. De asemenea, telecomanda wireless vă permite să compensaţi manual coborârea laterală.


Indicator de sarcină

Indicator de sarcină. Precis şi uşor de vizualizat.

Ecranele şi meniurile vă permit să vedeţi exact cum este distribuită încărcătura de-a lungul vehiculului. Greutăţile, sarcinile pe punţi şi sarcinile pe boghiu sunt specificate toate separat, astfel încât să vă puteţi asigura cu ușurinţă că se află în limite, pe autocamion, cât şi pe semiremorcă. Şi calibrarea este simplă. Puteţi regla cu precizie atât autocamionul, cât şi semiremorca pentru a obţine întotdeauna măsurători exacte.

Telecomanda wireless

Echilibraţi camionul cu vârful degetelor.
Eliminaţi necesitatea cablurilor. Cu telecomanda wireless în mână, puteţi controla manual suspensia pneumatică în timp ce vă plimbaţi în jurul camionului.

Verificaţi-vă echipamentul.
Porniţi şi opriţi motorul şi până la patru prize de putere. Puteţi regla, de asemenea, turaţia motorului şi puteţi memora setarea pentru o accesare rapidă.

Porniţi farurile.
Aveţi lămpi de lucru, girofaruri sau lumini specifice? Folosiţi telecomanda wireless pentru a le aprinde sau a le stinge.

Adăugaţi funcţii de la carosier.
În funcţie de suprastructură, puteţi beneficia de multe alte funcții. Toate pot fi accesate cu uşurinţă prin intermediul meniurilor şi pot avea aceleaşi pictograme ca butoanele de pe panoul de bord.

Folosiţi-o ca o cheie pentru uşă.
Da, este mai mare decât cheia obişnuită, dar totuşi. Este foarte convenabil să poţi încuia şi descuia uşile cabinei fără a renunţa la telecomandă.

Comenzi integrate pentru platforma elevatoare.
Nu este nevoie să purtaţi asupra dumneavoastră două telecomenzi. Telecomanda modernizată Work Remote vă permite să ridicaţi şi să coborâţi în mod convenabil platforma elevatoare.