Volvo FH

Noul lider în transportul de cursă lungă. Pentru un nivel inegalabil de confort pentru șofer și eficiență de exploatare.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 sau 10×4

D13 sau D16 (între 420 şi 750 CP)
Climatizare de parcare integrată I-ParkCool

I-ParkCool. Treziţi-vă odihniţi.

Dacă dormiţi bine veţi fi un șofer mai bun. Cu o probabilitate mai mică de a fi implicat într-un accident.
 
I-ParkCool este noul şi revoluţionarul radiator de parcare integrat. Instalat din fabrică, integrat în cabină şi prezentând o capacitate superioară de răcire.

Vă permite să dormiţi bine noapte de noapte. Indiferent de condiţiile din exterior.

I-ParkCool, date pe scurt
  • Capacitate superioară de răcire, de până la 2.500 W
  • Nu afectează spaţiul din cabină
  • Fără nici un echipament montat pe plafon, care să afecteze aerodinamica
  • Instalat din fabrică şi integrat în sistemul de climatizare
  • Cu 20 dB mai silenţios decât sistemele de climatizare similare
Capacitatea sistemului de climatizare

Răcire eficientă cu până la 2.500 W.

I-ParkCool este atât de eficient încât nu are nevoie să funcţioneze decât pentru intervale scurte. Având o capacitate de răcire de 1.000 W, acesta menţine o temperatură uniformă şi confortabilă pe timpul nopţii, fără a descărca bateria.

I-ParkCool este, de asemenea, foarte util în cazul în care luaţi o pauză într-o zi toridă. Îl puteţi utiliza maxim o oră pentru o creştere semnificativă a efectului de răcire cu până la 2.500 W. 

Fără să afecteze spațiul din cabină

Nu există echipamente care să vă incomodeze în partea superioară a cabinei.

Atunci când este montat în interiorul cabinei, un sistem de climatizare ocupă un spaţiu preţios din cabină. Mai ales dacă doriţi să profitaţi de înălţimea interioară sporită a noilor cabine. Cu I-ParkCool, totul este integrat în sistemul de climatizare obişnuit. Aşadar, puteţi păstra spaţiul din cabină pentru dumneavoastră.

Aerodinamică neafectată

Fără impact asupra aerodinamicii.

Deşi montarea unui sistem de aer condiţionat pe plafon este o practică comună, nu este una foarte bună. Aceasta afectează aerodinamica autocamionului şi determină o creştere a consumului de combustibil.

I-ParkCool este integrat în structura cabinei, neavând impact asupra aerodinamicii. Aşadar, nu trebuie să staţi treaz noaptea şi să vă faceţi griji în privinţa costurilor combustibilului.

Integrare în sistemul de climatizare

Integrat în sistemul de climatizare.

Cald. Rece. Cald. Acestea sunt nopţile în care beneficiaţi din plin de faptul că I-ParkCool este integrat alături de restul echipamentelor din sistemul de climatizare. Funcţionând împreună cu aeroterma de parcare, acesta menţine climatul cabinei uniform şi confortabil, indiferent de temperatura de afară.

Puteţi controla comod întregul sistem de climatizare de la panoul de bord sau de la panoul din cabina de dormit.

I-ParkCool reduce zgomotul

Un mediu liniştit pentru dormit.

Dormiţi liniştiţi, fără a fi deranjaţi de sistemul zgomotos de aer condiţionat. I-ParkCool este cu până la 20 dB mai silenţios decât sistemele similare. Aceasta echivalează cu o reducere totală de 75% a nivelului de sunet perceput. Pentru o îmbunătăţire şi mai mare a confortului în timpul somnului.